Jump to content
Bassieboy35

GTA V nu 40% afgeprijsd op Steam


Zoals je misschien wel weet is gisteren de nieuwe update voor GTA Online uitgebracht. Dit is enkel alleen voor de Next Gen generatie en de PC. Speel je dus op een PS3 of een Xbox 360 moeten wij je helaas teleurstellen, want dat kan je niet de update spelen. Gelukkig komt Steam nu met een leuke aanbieding om het toch mogelijk te maken. Onder het mom van Midweek Madness is GTA V nu 40% afgeprijsd en kost het spel nu €35,99! Mocht je dus GTA V voor een schappelijk prijsje willen halen, dan is dit een geschikt moment. Het spel is tot en met de 18e, oftewel aanstaande vrijdag, voor dit bedrag te halen.



Onthoudt wel dat Steam vaker uitverkoop heeft, vaak ook nog eens in bepaalde seizoensuitverkopen. De Wintersale staat eigenlijk ook alweer voor de deur. Uit ervaring weten we wel dat de Wintersale zomaar eens de dag erop kan komen. Dat zou betekenen dat GTA V wederom met korting verkocht zou kunnen gaan worden. Wordt de korting lager, mocht die er komen, nog maar de vraag. Waarschijnlijk zal er ook een bundel met alle voorgaande GTA spellen te koop zijn voor mooi bedrag.

Bron: Steam Store

Bewerkt: door Bassieboy35

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...