Jump to content
Bassieboy35

Dit weekend: korting, winacties en dubbele GTA$ en RP!


Mensen met weinig geld in GTA Online opgelet! Die yacht kan er misschien gaan komen... Zoals eigenlijk na iedere update is weer een bonusweekend in GTA Online. Afgelopen dinsdag kwam de Executives and other Criminals update uit. Een update die in het teken stond van het runnen van je eigen criminele organisatie in Free Mode. Tot en met de 20e, dus aanstaande zondag, krijg je vele bonussen, bekijk hieronder de lijst:

med_gallery_123064_235_710533.png

Dubbele $ + RP op Adversary Modes

Dit weekend krijg je dubbele beloningen voor de Adversary Modes en ook de gloednieuwe mode: Extraction. Nu deze update toch in het teken staat van baas spelen, moet je in deze modus als baas zien te ontsnappen of juist de baas zien te vermoorden.

Dubbele cash op waterraces

Sinds je nu een yacht kan kopen moet je natuurlijk wel aan je 'vaarskills' gaan werken. Om je daarvoor te stimuleren zijn alle waterraces nu met een dubbele uitbetaling. Kun je meteen een oogje werpen op andere jachten om inspiratie op te doen!

50% Korting op wapens, armour etc.

Als bodyguard of baas moet je je natuurlijk wel goed kunnen beschermen. Om het wat makkelijker te maken kan je nu je verschillende wapens voor de helft krijgen. Ook is er gedacht aan korting op kogelwerende banden en de nieuwe armour voor voertuigen is ook in de aanbieding. Als kers op de taart zijn de diensten van Docktease ook nog eens met 25% korting te kopen.

Win cash met je kiekjes!

We weten allemaal hoe we selfies maken, dus pak je telefoon en fotografeer erop los. Maak foto's van onderdelen die met de nieuwe update zijn gekomen, upload ze naar Social Club, geef ze de tag 'executives' en maak kans op $1.000.000 in game!

Maak kans op goodies!

Heel simpel! Klik even op deze link. Klik op het vak rechtsonder, vul je e-mail en volledige naam in en klaar! Dan even wachten en wellicht win jij wel de GTA V Zippo, Grotti polo, GTA V hoodie, GTA V magneet, speciaal Epsilon papier, GTA V kookwekker of GTA V Stickers.

Niet getreurd

Kan je de update niet spelen omdat je de Next-gen generatie niet hebt? Dan is er altijd nog een oplossing om het hele spektakel toch te ervaren. Vanavond om 23:00 Nederlandse tijd vindt er een livestream plaats die in het teken staat van de nieuwe update. De link naar de stream vind je hier.

Bron: Rockstargames

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Om eerlijk te zijn weet ik dat niet honderd procent zeker. De update is dus wel voor de Next-gen. De bonussen zijn daarentegen niet allemaal gekoppeld aan de nieuwe update, zoals de waterraces. Ik heb het zelf niet gespeeld op de andere consoles, maar ik ga ervan uit dat de acties die niet specifiek aan de nieuwe features van de update gekoppeld zijn, wel gewoon speelbaar zijn.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...