Jump to content
Bassieboy35

Kerstbonus: sneeuw, cadeau's en meer!


Afgelopen week kwam de Festive Suprise 'update' al uit, maar er is meer. We hebben namelijk goed nieuws, het sneeuwt in GTA Online! Voor hoe lang is nog even de vraag. De sneeuw is niet alleen voor next-gen beschikbaar, maar ook nog eens voor de overige consoles. Het blijft niet bij enkel sneeuw, er is nog meer bij gekomen.

gallery_123064_235_231761.jpg

Beast v.s. Slasher Adversary Mode

Een modus die we eigenlijk nog niet eerder hebben gezien. Het is de bedoeling dat beasts met hun superkrachten door allerlei checkpoints gaan op een kleine map. Hun superkrachten bestaan uit een zogeheten megajump en je kan als beast ook nog eens veel sneller rennen. De slashers onderverdeeld in drie categorieën, alle drie met andere wapens, hij hebben geen superkrachten en moeten de beasts zien uit te schakelen. Hoe lang deze modus blijft is onbekend, maar gezien het thema van de modus zal het waarschijnlijk alleen met de feestdagen te spelen zijn.

Sneeuwballengevechten

Met de terugkeer van sneeuw over San Andreas is het natuurlijk ook mogelijk om sneeuwballen te maken. Met een bepaalde toets kan je tot 9 sneeuwballen oppakken en die gooien waarop je je maar wilt. Als kerstbeloning heb je van de kerstman een Firework Launcher gekregen. Een raketwerper met vuurwerk erin. Dit is niet de enigste bonus die de kerstman aan je geeft, als je de rest van de Kerst terugkeert bij je boom zal je nog meer cadeautjes krijgen.

gallery_123064_235_23271.jpg

De Tampa is back!

Voor de next-gen is er nog meer goed nieuws. Er gingen al wat geruchten in de ronde dat die er ging komen. We kennen al de Tampa uit San Andreas en Episodes From Liberty City. Nu komt de Tampa ook naar GTA V. Voor $375.000 kan je de auto kopen op de site van Southern San Andreas Super Autos.

Fijne feestdagen!

:)

Bron: Rockstar Games

Bewerkt: door Bassieboy35

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...