Jump to content
Bassieboy35

GTA V: Back to the 80's!


Talk Talk, Laura Branigan en The Cult. Allemaal artiesten uit het 80's tijdperk. Vandaag maken we een uitstapje naar de jaren 80, niet in Vice City, maar in Los Santos. Laten we toevallig nu over een comeback naar de 80's op het forum aan het discussiëren zijn. Het YouTube kanaal AbsolutePab laat zien dat een 80's sfeer ook in Los Santos mogelijk is. Met een parodie op Miami Vice, Los Santos Vice, zien we prachtige beelden van 80's elementen in 80's kwaliteit en met 80's muziek op de achtergrond. Wat vind jij van deze combinatie? :)



Alleen voor 18 jaar en ouder.

Bron:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik sta er soms echt versteld van wat sommige mensen kunnen creëren. Prachtig hoe een video je zo kan meesleuren naar een tijdsperiode waarin het grootste deel van ons nog niet eens was geboren. Ik heb erg genoten van deze video, de muziek, de manier waarop ze het doen lijken op het afspelen van een videocassette, zelfs de commercials. Meer van dit graag!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...