Jump to content
Bassieboy35

Creatieve fanmade video's op een rij


Dat je veel met de video editor kan wordt ditmaal weer eens bewezen. Zo kennen we bijvoorbeeld al GTA V in jaren 80 stijl of een remake van James Bond in GTA V. Er zijn in ieder geval veel opties mogelijk. Dit keer heeft Rockstar weer wat mooie filmpjes op een rijtje gezet.

The Pale Blue Dot

Gebaseerd op de serie Cosmos: A Personal Voyage wordt er in The Pale Blue Dot verteld over de ontwikkeling van de beschaving op deze aarde en over deze aarde. YouTuber Duggy laat de al 19 jaar overleden Carl Sagan aan het woord die het verhaal verteld bij deze indrukwekkende beelden uit GTA V.



The Great Bounty

Het volgende filmpje komt van Projects City die Machinima vertegenwoordigd. Uit ervaring weten we dat zij altijd goed werk neerzetten. Het onderstaande filmpje bewijst dat weer eens met een spectaculaire achtervolging. Ter land ter zee en in de lucht vindt de achtervolging plaats, maar wie gaat er winnen? Je ziet 't in The Great Bounty.



Voor alle uitgelichte filmpjes: zie bron.

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...