Jump to content
Bassieboy35

Kamperen op de camping


Ben je die volautomatische geweren beu, maar wil je toch schieten? Dan is er altijd nog een optie om je Sniper skills te testen in de onderstaande jobs. Het gebruiken van een Sniper vergt soms net wat meer ervaring, maar als je het beheerst kan het erg leuk zijn. Sowieso tijdens Last Team Standing is het de moeite waard om het te proberen. Dit topic geeft je wat suggesties voor deze leuke combinatie.

Snipers v.s. Speed Boats (PC)

In deze mode is het de bedoeling dat het ene team met een boot richting de Snipers vaart om ze te vermoorden met een Sticky Bomb. Voor de snipers geldt het zelfde, alleen die kunnen mooi blijven campen. Mocht je in het team met de boten zitten kan het nog wel eens handig zijn om in je boot achter het stuur te schuilen. De volgende video geeft een impressie hoe het er in deze job aan toe gaat:



Hunting Seasons (PS4)

Gaan, gaan, gaan! Dat is het motto van de renners in deze job. De renners hebben namelijk geen wapen en moeten zien te overleven. De snipers staan op een plateau en moeten de renners zien af te schieten. Het lijkt alsof het voor de snipers erg makkelijk is om de renners af te knallen, maar zo lang deze in beweging blijven kan het nog wel eens een lastige taak worden.

HEADSHoT_ADDICTIoN (PS3)

Dit is de enige job uit het rijtje die geen Last Team Standing, maar Deathmatch is. In het windmolenpark neem je het op tegen elkaar met enkel snipers. In deze job komt het aan op timing; vindt het juiste moment en ga meteen verder. Ieder moment dat je stil staat kan fataal zijn...

Holes of Glory (Xbox One)

Het is een erg kleine map, maar dat maakt deze job dan ook erg leuk. Een kleine rechthoek aan speelveld is opgesplitst in twee delen. De delen worden afgescheiden met een muur van banden, waar je door heen kan schieten. Wees slim en vindt het juiste moment om je tegenstander te vermoorden.

Sniper Tragedy I: Atk/Def (Xbox 360)

Deze job zit vrij goed in elkaar. Het ene team heeft een overvloed aan wapens, alleen hun positie is erg belabberd. Het andere team heeft heeft te maken met het omgekeerde. Wie komt als beste uit de bus?

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ben je die volautomatische geweren beu?

Nee, ik ben de updates die alleen voor online spelers zijn beu.. :kots:

dat weten we nu onderhand wel.

Leuk dat R* deze jobs wat meer in het zonnetje zet, zeker een aanrader om zulke jobs eens te doen. :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...