Jump to content
Bassieboy35

Bonus week: VIP jobs dubbel beloond + veel korting!


Rockstar Games blijft zich nog steeds focussen op de Executives and other Criminals update. Tot en met donderdag 11 februari gelden er verschillende kortingen op onder andere voertuigen en bonussen op verschillende adversary modes van de laatste updates. Alle bonussen hebben we voor je op een rijtje gezet.

GTAGames.nl afbeelding

Dubbel cashen bij VIP werk

In free mode krijg je nu dubbel zoveel uitbetaald in geld en RP voor VIP opdrachten. Dit betekent het aanvallen of verdedigen van jachten, het stelen van auto's in Auto Buyout of het vermoorden van VIP's. Deze bonus geldt dus niet bij andere activiteiten zoals het stelen van auto's of het doen van de paarse mini-missions.

Extraction & Drop Zone Playlist dubbel beloond

Bij het opstarten van GTA V kan je in het beginscherm kiezen voor een playlist. Deze playlist bestaat uit de Adversary Modes Extraction en de nieuwe Drop Zone mode. Deze playlist levert ook dubbel zoveel geld en RP op. Er is ook nog een andere manier om bij de playlist te komen: ga naar het menu en zoek 'm op tussen de Rockstar Created Playlists.

50% korting voor VIP's

Normaal moet je over $1.000.000 beschikken om VIP te worden, tijdens deze week is dat nog maar $500.000. Dit kost je geen geld, maar je moet wel over het geld beschikken. Met VIP kan je je eigen organisatie opzetten en daarmee opdrachten doen.

Veel kortingen op voertuigen!

Van plan om een auto te kopen? Dan is deze korting van 25% misschien wat voor je. De volgende lijst aan voertuigen zijn tot en met donderdag met 25% korting te koop:

GTAGames.nl afbeelding

Verder is er 50% korting op jurken en smokings, 10% korting speedboten, zeilboten en Seasharks via Docktease en 10% korting op het customizen van je jacht.

Dubbele GTA$ en RP op Running Back

De Running Back mode levert je zaterdag en zondag (de 6e en 7e) dubbel zoveel geld en RP op.

Chinatown Wars afgeprijsd

Tot slot misschien nog iets leuks voor de Chinatown Wars liefhebbers. Het spel is voor mobiele apparaten afgeprijsd tot en met 10 februari vanwege het Chinese nieuwjaar.

-iOS

-Android

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Maakt het nog veel uit of je vip of bodyguard bent qua uitbetaling?

Ik heb nog geen jacht (nog een miljoen te gaan) dus dan lijkt me toch handiger om bodyguard te worden de komende dagen?

Je moet niet vergeten dat de meeste inkomen naar je VIP gaat :puh:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ook in je eentje :puh:

kijk dat was lekker handige info, vanmorgen even in sneltreinvaart aan het sighseeing, auto's bij politiebureaus jatten en altruistjes beroven. 6 ton in 3 uur bij elkaar gegrind :D

Deze week tot de 11de even lekker mijn jacht, en heel wat nieuwe auto's, plus mijn huis in de heuvels bij elkaar werken.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...