Jump to content
Bassieboy35

Uitgelicht: creatieve Crews


Rockstar Games licht veel dingen uit zoals Snapmatics, jobs en ook nog wel eens crews. Die laatste is deze keer aan de beurt. Rockstar heeft vijf crew uitgekozen die er een beetje tussen de rest uitblinken, wellicht wel bij jouw passen of voor je eigen crew wat ideeën kunt opdoen. Als het nu een Biker Gang is of een crew vol met autofreaks, er is genoeg keuze.

gallery_123064_235_322.jpg

Black Wasp

The Black Wasp MC is een crew die uit meerdere crews bestaan. Die volledige lijst is op hun Website te vinden, net zoals hun allies en enemies. Deze crew staat logisch genoeg in het teken van motors. Ze zijn tegen de wetten en regels die ze worden opgedragen en hanteren hun eigen stijl. Loyaliteit staat hoog in het vaandel.

gallery_123064_235_20348.png

Academi Security LLC

De Academi Sercurity LLC staat in het teken van beveiligen. Ze hebben vier zogeheten divisies, die ieder weer zijn eigen taken heeft. Hun motto klinkt veel belovend: "Het is onze plicht om ervoor te zorgen dat het in de hel druk is voordat wij aankomen". Deze crew beschermt overigens ook VIP organisaties die in de servers te vinden zijn.

gallery_123064_235_10520.jpg

GTA Black Hornets

De Manana valt voor deze crew wel het heilige voertuig te noemen. Zo af en toe doen ze een meeting met dit crewvoertuig. Dat is niet enige wat ze doen, ze doen eigenlijk alles wat Online te bieden heeft. Voor het verzamelen van geld en RP tot straatraces. Als het op activiteiten aankomt zit je bij de Black Hornets goed.

gallery_123064_235_40899.png

Brothers of X

Deze crew organiseert competities van het insturen van Snapmatics of eigen gemaakte jobs met de Rockstar Editor. Naast de creativiteit houden ze meerdere malen per week een meeting voor auto's. Bij die meeting wordt dan een carshow georganiseerd. Een mooie auto is dus wel een vereiste!

gallery_123064_235_35774.jpg

The Luckers

Bij The Luckers heb je wel degelijk geluk, want de eisen om te joinen zijn zeker niet al te hoog. Ook deze crew doet ook vrijwel alles wat Online te bieden heeft. Het onderstaande filmpje geeft een impressie wat je kan verwachten:



Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...