Jump to content
Bassieboy35

GTA LCS nu ook voor Android!


Ongeveer twee maanden geleden werd Liberty City Stories voor iOS apparaten uitgebracht. Android gebruikers hebben er even op moeten wachten, maar nu zijn zij ook aan de beurt. Ook deze versie beschikt over een verbeterde graphics, schaduw, licht, verder zicht en een geoptimaliseerde besturing.



In Liberty City Stories duik je in het leven van Toni Cipriani. Het verhaal speelt zich drie jaar voor GTA III af, in 1998.

Het spel neemt zo'n 1,9GB in beslag. De meeste Android apparaten ondersteunen het spel wel, voor de zekerheid kan je het controleren in de Google Play Store. Tot en met woensdag 24 februari is het spel nu met 40% korting te koop in zowel iOS als de Google Play Store voor €3,99. Mocht je het spel willen halen, dan is dit dus het geschikte moment. Na 24 februari zal het spel hoogst waarschijnlijk weer €6,99 gaan kosten. Log je trouwens in op een van de mobiele apparaten, dan krijg je een I <3 LC shirt op je Social Club account die je in de next gen GTA V kan dragen.

Bron: Rockstar Games Newswire en Google Play Store

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...