Jump to content
Bassieboy35

Be My Valentine Event tot en met 18 februari!


Afgelopen woensdag kwam de Valentijnsupdate uit. Daarin werd bekend dat er vandaag een nieuwe Adversary Mode genaamd Till Death Do Us Part zou uitkomen. Die modus is inmiddels, maar als kers op de taart is er wederom een bonusweek!

gallery_123064_235_12039.jpg

Till Death Do Us Part

Deze adversary mode bestaat uit groepjes van twee personen met een maximum van vier groepjes. Het is de bedoeling dat je de andere groepjes ziet uit te schakelen. Het leuke aan deze modus is, is wanneer de ene helft van het koppel dood gaat, dan zal de ander zelfmoord plegen. Om het toch een stukje makkelijker te maken versnelt het herstellen van je health als je bij elkaar blijft. De modus is te spelen op vijf locaties. Misschien een tip als je deze modus gaat spelen: laat één speler schieten en de ander met de body armor er puur voor het herstellen van de health zijn. De spelers moeten in een straal van 15 meter bij elkaar zijn om 4 keer zo snel de health te laten herstellen.

Twee keer zoveel RP (en GTA$)

Speel je deze Adversary Mode óf de Till Death Do Us Part Playist, dan verdien je dubbel zoveel GTA$ en RP! Voltooi je deze Playlist, dan krijg je als cadeau een vuurwerk raketwerper voor een gegarandeerd spetterend eind (:D). Om tijdens dit event wat dichter bij elkaar te komen verdien je bij bepaalde activiteiten dubbel zoveel RP. Zit je dus gedurende dit event met iemand samen in een voertuig, dan krijgje dubbel zoveel RP. Dit geld overigens ook voor armpje drukken.

gallery_123064_235_16804.jpg

50% Korting op SMG ammo

Om het onderhoud van de teruggekeerde Gusenberg Sweeper of een andere SMG wat verdraaglijker te maken is de munitie voor iedere SMG voor de helft van de prijs. Uiteraard koop je dit in een van de Ammu Nation filialen.

De ideale date

Heb je nog wat datingadvies nodig? Ga eens lekker met z'n tweeën naar de film of de kermis! In GTA V is het ook mogelijk. Je kan tijdens dit event gratis naar de films Meltdown of Capolavoro. Deze draaien in de Tivoli Cinema, de Ten Cent en Oriental Theaters. Het reuzenrad en de achtbaan op de Del Pierro Pier hebben ook een vrije entree.

Exclusieve T-shirts

Er zijn twee exclusieve T-shirts die je ontvangt als je gedurende zaterdag en zondag minstens één keer op je next-gen GTA: Online inlogt. Morgen krijg je het zogeheten "Nelson in Naples" t-shirt en als je zondag inlogt krijg je "An American Divorce" t-shirt.

gallery_123064_235_36161.jpg

Snapmatic contest

Zoals de meeste events is er wederom een Snapmatic contest. Ook deze keer maak je kans op 1.000.000 GTA$. Wat moet je daar voor doen? Maak een foto met de dingen die nieuw zijn gekomen met de Valentines update, geef deze de hashtag 'BEMYVALENTINE' en maak kans op het geld. De vijf besten worden met dit geldbedrag beloond. Doe dit voor maandag 15 februari.

Prijzen pakken!

Ook Rockstar is de gierigste niet. Ze geven ook nog eens goodies (Epsilon kandelaar, the Epsilon hanger, Loneliest Robot Greeting Card, de Grand Theft Auto V Soundtrack of GTA V stickers) weg. Om kans te maken moet je klikken op deze link. Vul je naam en e-mailadres in en wacht tot en met 16 februari. Dan worden de winnaars bekend gemaakt.

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...