Jump to content
Bassieboy35

Rhino Hunt Adversary Mode en week


Het wordt inmiddels een beetje standaard. Afgelopen weken hebben we vrijwel non-stop een bonusweek of een event gehad. Ook komende week is dat weer het geval. Tot en met donderdag 3 maart kunnen we genieten van veel bonussen en vanaf nu ook nog van de nieuwe adversary mode: Rhino Hunt.

gallery_123064_235_23842.jpg

De modus

Rhino Hunt zit vrij simpel in elkaar, maar is wel erg leuk om te spelen. Het spel is verdeeld in meerdere teams, met een team dat de Rhinos moet zien uit te schakelen. Zij kragen daarvoor een Dune Buggy en wat sticky bombs. Het andere team, dat in de rhinos zit, moet het andere team zien blijven te vermoorden en voorkomen dat hun tank niet binnen de tijd wordt opgeblazen.

Voor de tankspelers is het van belang dat je goed samenwerkt en elkaar goed dekking geeft. Het andere team moet handig gebruik zien te maken van mobiliteit en vooral voor verassing zorgen. Dan heb je het meeste kans om schade aan te richten. De modus is te spelen op drie plekken, waaronder in Fort Zancudo. Speel je deze modus dan verdien je tot en met 3 maart dubbel zoveel GTA$ en RP! Ook deze keer is er weer een speciale snelle playlist bij het startscherm van de game.

gallery_123064_235_13321.jpg

Korting op bewapening en diensten

Om jezelf een beetje goed te bewapenen zijn er ook nog wat kortingen te krijgen bij verschillende bedrijven. De korting zijn hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Warstock Cache & Carry – 25% korting
  • Merryweather Services – 25% korting
  • Munitie voor automatische geweren – 50% korting
  • Bepaalde aanpassingen voor je wapens – 50% korting
  • Gadgets voor heists – 50% korting

Voor de rest geldt nog dat je dubbel RP krijgt voor de voorlaatste adversary mode Till Death Do Us Part en alle Free Mode events.

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...