GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Volgers 0
Danger_dog_guy_7

Hitman: editor serie

6 berichten in dit onderwerp

Hallo forum leden,

Ik en Votair zijn laatst begonnen met een serie te maken in de Rockstar editor. Het onderwerp van deze serie is Hitman. Omdat we allebij groot fan zijn van de hitman franchise kwamen we bij het idee om een soort eigen game op beeld te krijgen. We hebben pas een aantal video's/missies gemaakt, maar we zijn nog lang niet klaar. Hieronder staat alles wat we tot nu toe hebben :)

Hitman - A cold kill

Hitman - The Rich showdown

Hitman - The chemical reaction

Hitman - The blackout

The risk of trade

Life's a beach

The dirty job

The weak spot

The plot twist

A playboy's game

Recess

The guilty pleasure

No country for dead men

The narcotic treatment

The divulgation

Monkey business

The cold case operation

Calm before the storm

One of a kind (Finale)

 

Dit is de hele serie, alle afleveringen. Ik hoop dat jullie het wat vinden. Enjoy! ;)

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl

Had dit topic volgens mij nog nooit gezien bloos.gif

Leuk dat jullie dit doen. Originele verhaaltjes (heb ze nog niet allemaal gezien hoor) en leuk uitgewerkt. Sommige stukjes zijn wat ongeloofwaardig, maar als je daar doorheen kijkt is het prima gedaan. Ga zo door thumbsup2.gif

Hoort dit trouwens niet in Online? Volgens mij is het niet in singleplayer gemaakt.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik was ook nog niet op dit topic gestuit. In het vervolg maar even iets beter in de gaten houden. Allereerste, wat een leuke creatieve thema's! Je ziet duidelijk in ieder filmpje een thema terug en ook de setting die erbij zit. Ik heb ook niet alle filmpjes gekeken, omdat ik daar nogal lang mee bezig zou zijn. Maar al met al kan ik zeggen dat je ook erg gegroeid bent in het maken van ze. Zo vond ik de spanningsboog in je eerst filmpjes eigenlijk totaal niet aanwezig en in je latere filmpjes valt dit toch al wat beter te herkennen. Misschien dat je hier ook wat extra met muziek kan doen? Maar uit eigen ervaring zal de creator daar wel de beperking van zijn neem ik aan? Ook bepaalde scenes van bijvoorbeeld het lopen zou ik wat korter doen, de boodschap daarvan is wel duidelijk en is voor de kijker een beetje 'verspilde' tijd om het zo maar te zeggen. Dan wordt je filmpje wat korter, maar ook wat krachtiger. Keep up the good work zal ik zeggen! :tu:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Dankjulliewel voor de feedback guys! Wat Guardian zegt ben ik het ook wel mee eens. Ik heb mezelf zien groeien. De allereerste video van deze serie was eigenlijk voor de grap, maar omdat ik er zoveel lol in had om het in elkaar te zetten ben ik verder gegaan. Overigens was dit ook mijn allereerste creatie in de R* editor. Met de tijd ben ik de editor meer leren kennen en heb ik de tools meer onder de knie. Al zijn sommige dingen bijna onmogelijk om over te brengen op de kijker zoals jij wil vanwege wat beperkingen probeer ik het toch zo te laten zien als dat het in mijn hoofd zit. En wat Bas zegt, dat klopt. Het duurt soms wat langer vanwege de loop scenes, maar in die scenes introduceer ik meestal ook mijn targets. Toch zal ik er wat meer op proberen te letten :tu:

Weer 2 nieuwe episodes waarvan een in de sneeuw :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Waarom post je niet meer video's in dit topic? Ik zie net op je YT-kanaal dat je niet hebt stilgezeten, toch jammer dat je het hier niet meer hebt gedeeld.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Dankje voor de reminder @Guardian1980, de serie is inmiddels al afgerond. Ik heb alle afleveringen in de hoofd post gezet. :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.