Jump to content

[WidM] Week 7 - Sssstttt!


Bassieboy35

Recommended Posts

Sssstttt!

Het gaat bijna beginnen, jullie worden zo in een Boxville bij de compound afgezet. Jullie komen niet als bewapende mannen binnen de boel terroriseren, gezien jullie niets gekocht hebben. Daarom gaat het sluipend. De bedoeling is zo goed als duidelijk, toch? Voor de zekerheid zal ik het nog maar even uitleggen.

Jullie moeten dus langs de vijf bodyguards zien te komen. Wij weten wanneer de bodyguards een half uurtje tukken. Op een willekeurig moment van de dag zullen wij als organisatie voor één minuut lang de tijd laten zien waar jullie vrij spel hebben. Dit zal ergens na 16:00 zijn, wanneer de meeste mensen wel vrij zijn. Vrij spel wil zeggen dat jullie er gedurende een half uur er langsheen kunnen, zonder dat de bodyguard het ziet. De tijd zal maar per bodyguard één keer gepost worden en dus maar één minuut lang. (Daarna wordt de tijd uit het topic verwijderd) Als jullie de tijd gemist hebben, zullen jullie moeten gokken.

De manier om er langs te gaan is door simpelweg de goede tijd te weten of te gokken. Dit is dus een tijdsperiode van een half uur. Als jullie denken dat jullie qua tijd goed zitten, moet er twee keer achter elkaar 'Go!' post worden. Tussen deze drie posts mag geen andere post zitten. Wanneer dit drie keer achter elkaar is gelukt, dan gaan jullie langs de bodyguard. De uitslag horen jullie dan zo snel mogelijk.

Wat als de bodyguard niet aan het slapen was? Dan zullen jullie de bodyguard moeten omkopen. Bij iedere bodyguard waar jullie niet succesvol langs zijn gegaan moeten jullie €250 betalen. Dit geld gaat uiteraard uit de pot.

Per bodyguard hebben jullie tot 23:59 de tijd om er langs te gaan. Besluiten nemen moet dus vrij snel gebeuren, maar neem vooral de tijd om te overleggen. Als jullie langs een bodyguard zijn gegaan wordt door een van de organisatoren gepost dat jullie langs de volgende bodyguard mogen gaan. In principe wordt de tijd van die ronde dan verlengd met de tijd die jullie voor 23:59 eerder klaar waren. Of in het uiterste geval doen we er twee op één dag. Vanavond is er in ieder geval nog een poging.

Jullie mogen langs bodyguard 1!

Veel succes!

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 32
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • JasonStatham

    14

  • Bassieboy35

    7

  • 3L1077

    6

  • KoningJesper

    3

Oké duidelijk, maar dit zal erg moeilijk worden.

Het is al knap als we gedurende dat ene minuut te tijd meekrijgen, maar het is net zo lastig om tijdens dat halfuur driemaal Go! te roepen. Zeker omdat 1 van de 4 deelnemers een mol is. Als de mol zwijgt, moeten ook maar net alle drie deelnemers beschikbaar zijn om te reageren. Kunnen we het niet wijzigen naar tweemaal Go!?

Link to comment
Delen op andere websites

Tijd van vandaag: 20:50-21:00. Dit wordt heel moeilijk. Ik heb om 21:00 een tennismatch die begint.

Amai! Kan je niet snel Go! posten in de tien minuten voor de match?
Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...