Jump to content
  • Sign Up
GTAGames.nl
Sign in to follow this  
Bassieboy35

Time Trials Week t/m 12 mei


Het is weer weekend dus dat betekent weer een bonusweek. Mocht je het buiten te warm vinden kan je altijd GTA V doen. Deze week staat de bonusweek in het teken van de Time Trials. Wat heb je voor een Time Trial nodig? Juist, een snel voertuig. Daarbij schiet onder andere Legendary Motorsport te hulp.

gallery_123064_235_207280.jpg

Time Trials

De Time Trials zijn te vinden bij een paars stopwatch icoontje op de minimap. Ga er heen met je snelste voertuig zodat je het record verbreekt. Dan win je dit weekend dubbel zoveel GTA$ en RP. Iedere dag is er een andere Time Trial, dus bereid je goed voor. Gelukkig kan je meerdere malen over een Time Trial doen. Het overzicht vind je hieronder:

  • Vandaag 7 mei - Down Chiliad
  • Zondag 8 mei - Mount Gordo
  • Maandag 9 mei - Great Ocean Highway
  • Dinsdag 10 mei - Sawmill
  • Woensdag 11 mei - Maze Bank Arena
  • Donderdag 12 mei - End to End

50/50

Gezien de Time Trials nogal wat lastig kunnen zijn, zijn er ook nog wat voertuigen voor de helft van de prijs. Ben je meer van de auto's? Dan zou je Zentorno, T20 of de Osiris kunnen kopen. Sommige prefereren een motor voor het voltooien van de Time Trials. Dan zou je beter de Hakuchou of de Akuma kunnen kopen. Tot en met donderdag zijn al deze eerdergenoemde voertuigen voor de helft van de prijs.

Pimp my car

Je moet natuurlijk wel met je voertuigen kunnen pronken. Daarom krijg je 30% korting op Stock en Chrome rims. Voor de prestaties kan je met dezelfde korting ook nog een betere engine, brakes of suspension kopen.

Om je rit dan helemaal aangenaam te maken is de monteur de gehele week gratis en kan Lester gratis de diensten Cops Turn Blind Eye en Remove Wanted Level aanbieden.

Playlist

Verschillende races zijn samengevoegd tot een Playlist die je de gehele week kan spelen. Je gaat erheen door tijdens het laadscherm hiervoor te kiezen of kies de Playlist in het menu.

Bron: Rockstar Games Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAGames.nl

Recommended Posts

NicolaB

Ik geef toch stiekemweg de voorkeur aan het mooie weer... Of je moet met de hele reutemeteut buiten gaan zitten natuurlijk. Lekker buiten GTA'en :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Sharingan

Ik heb een aantal van de Timetrials op youtube staan. Kan wellicht wel helpen. Jullie helpen mij ook, want youtube moniez emo.gif (nee ik verdien nop :v)

Mount Gordo:

Great Ocean Highway:

Sawmill:

End to End:

Edited by .Sharingan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tommie59

Gelijk de T20 maar gehaald.

Heb ik eindelijk ook een raceauto. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...