Jump to content
Bassieboy35

Combat week tot en met 19 mei


Onze sportwagens kunnen we na afgelopen week maar beter thuis laten. Deze week staat in het teken van de bepantserde voertuigen, zwaardere wapens ofwel het betere geschut. Wederom is weer een Bonusweek, waarvan Rockstar Games ons liet weten dat we dat nog wel kunnen blijven verwachten. Klagen heeft geen zin. Wat er verder deze week in het teken staat lees je hieronder.

gallery_123064_235_38805.jpg

Psssttt, tank kopen?

Tot en met aanstaande donderdag voorziet Warstock Cash & Carry je van de sterkste voertuigen uit het spel met korting. Op alle voertuigen, zoals de Rhino of Buzzard betaal je nu 25% minder dan normaal.

Witness protection

Mocht je nou niet genoeg geld hebben voor zo'n duur voertuig? Dan is Merryweather altijd nog een oplossing. Zij kunnen je hulp sturen in de vorm van munitie, luchtgeschut of bijvoorbeeld huurlingen. Simpelweg door ze even te bellen via je mobiele telefoon. Ook zij bieden een korting, namelijk 50% tot en met volgende week donderdag.

Ammo in overvloed

Ik zag je denken, waar blijft de Ammu-Nation. Nou hier, zoals iedere bonusweek weer van de partij. Deze week gelden de volgende kortingen:

  • Rifles – 25%
  • Snipers – 25%
  • Projectiles – 25%
  • Ammo – 25%
  • Body Armor – 50%

gallery_123064_235_440048.png

Dubbel zoveel RP en/of GTA$

De gehele week kan je nog genieten van een van de nieuwere Adversary Modes; In and Out, maar dan dubbel zoveel door de dubbele uitbetaling in de vorm van RP en GTA$. Het voordeel is dat deze niet per se via een Playlist hoeft gespeeld te worden om van de bonus gebruik te maken. Overigens zijn er drie nieuwe maps voor de In and Out modus bijgekomen; Grand Senora Desert, LSI Airport en Dignity Village.

Niet zoveel zin in In and Out? Geen probleem, Rockstar heeft als oplossing dat je bij alle Deatmatches, Last Team Standing, Captures en Adversary Modes twee keer zoveel RP verdient. Ideaal om net even twee keer zo hard te stijgen in levels.

Verder zijn er in de loop van de week nog verschillende Playlists te doen:

  • Tot en met zondag 15 mei - Dubbel zoveel GTA$ en RP op de Playlist van de nieuwe In and Out maps
  • Maandag 16 en dinsdag 17 mei - Dubbel zoveel RP op de Playlist van Cross The Line I, Come Out To Play V and Till Death Do Us Part II
  • Woensdag 18 en donderdag 19 mei - Dubbel zoveel RP op de Playlist van Extraction V, Beast vs Slasher IV and Siege Mentality I

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...