Jump to content
Bassieboy35

Tot en met 26 mei Capture Week


Vorige week stond de week in het teken van de bepantserde voertuigen. Het is weer vrijdag dus dat betekent weer een nieuwe week in het teken van een onderdeel binnen GTA: Online. Deze week staat in het teken van de Capture Job. Daarnaast nog weer eens aardig wat kortingen en leuke bonussen.

Capture

Iedere Capture job, al dan niet van Rockstar zelf of zelfgemaakt levert de komende week twee keer zoveel GTA$ en RP op. Je vind de job bij een koffer-icoontje. Mocht je nou zo'n fan van de modus zijn en meteen door willen spelen? Dan kan je ook kiezen voor een playlist die je bij het opstartscherm start of in het menu kan starten. Voor aankomende week gelden de volgende playlists die ook het dubbele opleveren:

  • GTA$ en RP - Tot en met zondag 22 mei - Playlist van 16 spelers (GTA: All Abhorred, Contend: Townhall Trinity, Raid: Wargames)
  • RP - Maandag 23 mei tot en met donderdag 26 mei - Playlist van 8 spelers (Contend: Condo-monium, GTA: Grab a Cab, Hold: Freight Fight)

gallery_123064_235_100595.png

Meltdown

Wil je nog een gratis en exclusief t-shirt? Dat kan simpelweg door aankomende week even in te loggen op GTA: Online. Je zal dan het t-shirt in je garderobe ontvangen. Op het shirt staat Meltdown, de naam van de laatste film van Solomon Richards.

Alles voor de helft

Ook mag korting niet ontbreken. Voor al het volgende vermelde geldt een korting van 50%. Besparen geblazen dus!

Op zoek naar een vliegtuig met prestige? Dan is de Luxor Deluxe een goede oplossing. Geheel in het goud en je kan er ook nog eens in roken, champagne drinken en internetten. Tot en met donderdag 26 mei kan je het vliegtuig kopen voor GTA$ 5.000.000.

Heb je de Fleeca Job heist al eens gedaan? Ja? Mooizo, want dan kan je ook de Kuruma kopen. Als je hem deze week met of zonder pantser koopt maakt niet uit, je krijgt 'm in ieder geval voor de helft. Een snelle bepantserde auto kan altijd wel eens goed van pas komen.

Om de snelheid nog wat op te voeren kun je komende week terecht bij Los Santos Customs of een andere garage om een betere motor voor 50% korting te kopen. Dit geldt overigens ook voor de Turbo Mods en remmen.

Met de Heists update is er veel kleding bij gekomen, voor al deze kleding geldt een korting. Ook de Heists Outfits zijn voor de helft van de prijs.

Tot slot kan je nog even langs piepen bij de Ammu-Nation. Alles wat een grote knal met zich meebrengt is goed afgeprijsd. Vul je Grenades, Sticky Bombs, Mines of Rocket Launcher aan.

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...