Jump to content
  • Sign Up
GTAGames.nl
Sign in to follow this  
Bassieboy35

GTA V daadwerkelijk in Liberty City?


Bas, waar blijft het nieuwsbericht over de Finance and Felony update? @FrankyFourFingers was zo attent om het even te tippen. Helaas zat ik in Parijs waar ik geen nieuwsberichten kon typen en niemand anders heeft het overgenomen. Gemiste kans, maar uiteraard zijn we het niet uit het oog verloren. Om alsnog er een nieuwsbericht over te typen is mosterd na de maaltijd, maar ongetwijfeld zal de trailer van de update hier aanstaande week verschijnen. Eerst even wat anders...

De zogeheten Adrian Page werkt momenteel bij Rockstar Games. Op zijn Portfolio laat hij verschillende foto's zien van werken die hij gemaakt heeft. Twee leden van de Amerikaanse collega's genaamd WildBrick142 en BlackScout vonden de foto die verdacht veel leek op Liberty City uit GTA IV, maar dan in GTA V. Het gebied lijkt gemaakt te zijn met de laatste RAGE engine van GTA V en levert het volgende resultaat op:

gallery_123064_235_95857.jpg

gallery_123064_235_168130.jpg

Een vergelijking van dezelfde plek in GTA V en GTA IV.

Wat is hier nou zo bijzonder aan?

Nou, GTA V speelt zich niet in Liberty City af. Er zijn dus wel mensen bezig geweest om (hoogstwaarschijnlijk) Liberty City na te bouwen, maar dan met de nieuwe engine. Als het werkelijk een project is, nog steeds bezig is of gestopt is, is onbekend.

Bron: Portfolio Adrian Page

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAGames.nl

Recommended Posts

Phoenyxar

Ik gok dat men eerder bestaande models gebruikt om te kijken wat de engine te bieden heeft onder bepaalde aangepaste waarden, het lijkt me niet té waarschijnlijk dat we daadwerkelijk LC (of een deel er van) in V moeten verwachten, maar ik vind het wel leuk om zien wat men af en toe doet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SilverRST

Lijkt me gaaf als de hele LC naar GTAV komt. Ik dacht dat de bovenste plaatje GTAIV met ENB is.

Ik hoop echt niet dat het exclusief voor GTA Online want dat zou echt de doodsteek zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NickOwnage

Het zou mij fantastisch lijken als dit Singleplayer DLC wordt. Dat zou de enige reden zijn waarvoor ik GTA V nog eens aan zou raken eigenlijk. :$

Share this post


Link to post
Share on other sites
Platypus

Om eerlijk te zijn heb ik geen enkele interesse meer in een singleplayer DLC. Deze game is in september 3 jaar oud en de hoop op een eventuele DLC heb ik al lang opgegeven. Als ze dan toch met een DLC zouden komen, vind ik dat ze er veel te laat mee zijn want deze game heb ik al lang achter mij gelaten. Ze zouden zich beter focussen op een nieuwe game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Big Boss

Wel tekenend dat het portfolio ineens offline is. knipoog.gif Alles beter dan de zoveelste nutteloze adversary update voor GTA Online.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...