Jump to content

Copa América Centenario


SpacyColours

Recommended Posts

Volgens mij hebben ze in Amerika nog geen last gehad van rellen en vuurwerk op het veld en zo. Weten ze dat op de een of andere manier uit de stadions te weren of zijn die supporters daar een stuk sportiever dan Europeanen?

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 36
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • JasonStatham

    14

  • SpacyColours

    14

  • Phoenyxar

    5

  • Venzio

    2

Deels mentaliteit, maar vooral afstand, denk ik. Frankrijk is behoorlijk centraal in Europa, de VS niet echt t.o.v. Zuid-Amerika. Parijs kun je vrij makkelijk komen met de auto vanuit heel Europa.

Link to comment
Delen op andere websites

Opnieuw Argentinië en Chili die het uitvechten in de finale en wat heb ik er zin in! static.gif

Uitgesproken favoriet is natuurlijk Argentinië, maar ik ben helemaal weg van dit Chili, dus heb goede verwachtingen op zeker nog een spannende pot.

copa.png

Link to comment
Delen op andere websites

De finale begint!

EDIT: De eerste helft is nog niet voorbij en er zijn al twee rode kaarten gevallen. De scheidsrechter is wel een beetje een showmaker zeg.

Bewerkt: door SpacyColours
Link to comment
Delen op andere websites

Higuain zal eens geen 100%-kans missen in een finale thumbsdown.gif

Scheids drukt graag zijn stempel op de wedstrijd, maar het is weer een heerlijke match om naar te kijken!

Go Chile! static.gif Als ze weer winnen, ga ik dit weekend helemaal wild in een Chileens tequila bar, mochten we die hier in de stad hebben emo.gif

En Chili doet hetzelfde kunstje gewoon weer!! :D:dans:

Cl7OxacWQAMtz4_.jpg

Bewerkt: door FrankyFourFingers
Link to comment
Delen op andere websites

Yup. Maar wel weer zuur voor Argentinië, wéér de zilveren medaille. Ze weten altijd zo makkelijk te scoren, maar in een grote finale krijgen ze het niet voor elkaar. Ze hebben na die vorige finale volgens mij twee keer van Chili gewonnen met 2-1, maar nu op het moment supreme laten ze de kans weer uit handen glippen.

En nog steeds heeft Chili nog nooit een (Copa America)-wedstrijd van Argentinië gewonnen, want dit was technisch gezien weer gelijkspel. :puh: Eigenlijk zijn Chili en Argentinië allebei de nummer 1, maar ja, er kan er maar één officieel de papieren in.

Wel sneu voor Messi dat hij die eerste penalty miste, je zag dat hij er helemaal kapot van was.

Bewerkt: door SpacyColours
Link to comment
Delen op andere websites

Het is inderdaad ongelooflijk zuur voor de Argentijnen, 3 jaar op rij, 3 finales, 3 keer verliezen. Het was ook erg pijnlijk om Messi zo kapot te zien, ik heb echt met hem te doen gehad deze wedstrijd. Krijgt superveel kritiek om wat hij presteert met Argentinië en zoveel druk lag er op hem deze wedstrijd. Zelfs Maradona moest er weer een schepje bovenop doen door hem persoonlijk te bekritiseren. Hij doet zijn best, maar je ziet dat hij bezwijkt onder al die druk. Het is niet de Messi die we zo vaak zien bij Barca die met veel plezier en creativiteit zijn ding doet nope.gif Hij heeft dan ook naar eigen zeggen besloten om te stoppen als international, maar goed, die verwacht ik volgend jaar er gewoon weer bij bij de Confederations Cup en het jaartje erna op het WK.

Hoe dan ook, ik ben echt superblij voor Chili icon_mrgreen.gif Ik hou echt van dat team, zoveel passie en felheid met zo nu en dan een paar geweldige combinaties waar niemand dat ziet aankomen. Ze gaan de wedstrijd in als underdog of misschien zelfs minder dan dat, maar toch zie je geen enkel moment iets van vrees of angst bij de spelers. Het lijkt er echt op alsof ze al wisten dat zij met de beker zouden juichen aan het einde van de wedstrijd static.gif

635716570530600024-857x600.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...