Jump to content
Bassieboy35

Vanaf 4 oktober is het onrustig in Online!


Vorige week is de Biker DLC voor GTA: Online aangekondigd, helaas hebben we hierover niet kunnen berichten, maar nou is er ook een releasedate aangeplakt. Vanaf 4 oktober zal de langverwachte Bikerupdate te downloaden zijn en daarmee lijkt een oude wens van de fans eindelijk in vervulling te gaan!

gallery_123064_235_89885.jpg

Neem je Prospects mee tijdens nieuwe missies!

Alsnog komt de bikerscene tot leven in de wereld van GTA: Online met zowel coöperatieve als competitieve features. De Biker update zal eenieder de mogelijkheid bieden om lid te worden van een motorclub (MC) of om er zelf een op te richten, compleet met een rangensysteem en ruimte voor 8 man. Verder komt de update met een aantal nieuwe missies die je kan uitvoeren met je 'Prospects', de leden van je MC, waar lucratief geld mee te verdienen valt. Daarnaast zullen er nieuwe gamemodes, motoren, wapens, kledingstukken en tatoeages worden toegevoegd, compleet in het uiteenlopende Biker-thema.

gallery_123064_235_35151.jpg

Bereid je voor op een nieuwe feature voor vehicular combat

Sta jij ook te popelen voor deze nieuwe update die vele mannendromen tot leven zal brengen in de virtuele wereld van Los Santos en Blaine County? Neem jij de wereld over met je MC, daar waar Johnny K zelfs ten onder ging? Laat weten wat je van de update vind in de reacties.

Bron: Rockstar Games Newswire

Geschreven door: @FrankyFourFingers

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Verder komt de update met een aantal nieuwe missies die je kan uitvoeren met je 'Prospects', de leden van je MC,

Even ter info: Prospects zijn nog geen volledige leden. Mensen die lid willen worden van een MC, worden eerst Prospect. Dit is een soort proefperiode om je toewijding, loyaliteit en trouw aan de club te tonen. Zij moeten dus vooral de vuile klusjes doen. Daarna pas beslissen de volledige leden of de prospect ook een volledig lid mag worden.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ziet er leuk uit. Hoop dat de TLaD fanaten die schreeuwden om de biker DLC nu eindelijk tevreden zijn. Ikzelf ben meer geïnteresseerd in de (hopelijke) Halloween content die er bij in verstopt zit. Wat trouwens wel leuk is is dat het nieuwe melee wapen, de battle axe(?) word toegevoegd voor iedereen die geen terugkomende speler is. Nu hebben ook zij een bijl. :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Bij het woordje online ben ik alweer afgehaakt.

Bij het zien van jouw naam ben ik alweer afgehaakt ... nee serieus, hoe lang kun je blijven zeuren over het feit dat je niks aan het online gedeelte vindt ...

GTA 5 draait nu eenmaal 90% om het online gedeelte, de meeste spelers zijn online spelers dus richt Rockstar zich op die mensen en terecht ;). Dus leer er nu maar gewoon mee leven of ga iets anders spelen ;).

On topic: weer een leuke gratis update waar we ons een aantal uren mee zoet kunnen houden ^^.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...