Jump to content

Red Dead Redemption 2 (algemeen - spoilervrij)


Dexist

Recommended Posts

  • Reacties 337
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Schumy7_Patriot

    53

  • Platypus

    49

  • PrioX

    47

  • FlexxNL

    38

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zeer interessant. Dat Dutch terugkeert vind ik wel verrassend. Langs de ene kant had ik liever een compleet nieuwe cast gezien, maar langs de andere kant ben ik ook wel benieuwd wat R* ervan gaat maken, en in hoeverre John Marston, Bill Williamson en Javier Escuella een rol gaan spelen.

 

Ook ben ik blij dat we als een outlaw gaan spelen (tenzij Arthur Morgan zich voordoet als slechterik om zo het vertrouwen van Dutch te winnen). In de vorige RDR kon dat ook, maar dat paste totaal niet bij John, die zijn leven wilde beteren.

 

Kortom, ik kan niet wachten om het allemaal te ontdekken. :eten: Ik ga vanaf nu proberen om alle nieuwe informatie te mijden, zodat ik het zelf kan ontdekken, maar of dat gaat lukken. :7

Link to comment
Delen op andere websites

20 minuten geleden, Platypus zei:

Ook ben ik blij dat we als een outlaw gaan spelen (tenzij Arthur Morgan zich voordoet als slechterik om zo het vertrouwen van Dutch te winnen). In de vorige RDR kon dat ook, maar dat paste totaal niet bij John, die zijn leven wilde beteren.

Dat vind ik persoonlijk een van de beste keuzes van Rockstar. Ik vind zo'n outlaw thema veel beter bij een western passen. In RDR voelde ik me gelimiteerd omdat John juist de good guy probeerde te zijn. 

Link to comment
Delen op andere websites

  • 5 weken later...

Heb besloten mijn oude account even op te duikelen en mee te doen aan discussies omtrent de nieuwe RDR, want waar beter dan hier. Ikzelf baal eigenlijk er wel van dat het verhaal dus met Dutch's oude bende te maken heeft, had liever een heel nieuw iets gezien, zeker doordat we weten hoe het afloopt met Dutch en Bill. Maar goed R* kennende zullen er wel wat verrassingen inzitten.

 

Ikzelf hoop vooral dat het online gedeelte de SP gehalte niet zal overschaduwen, zoals met GTA Online is gebeurd. R* moet mijn vertrouwen echt wel terugwinnen om eerlijk te zijn. Wil in de core een fijne SP ervaring hebben, mijn eigen gamewereld die ik met niemand hoef te delen :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

Het is vandaag de laatste dinsdag van januari. Ik geloof dat er aankomende week weer wat cijfers naar buiten komen en dat investeerders graag meer willen weten over RDR2. Verwachten we deze week een releasedatum? 0_0 

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...
  • 2 weken later...
Op 10/3/2017 om 14:28, PrioX zei:

In RDR voelde ik me gelimiteerd omdat John juist de good guy probeerde te zijn. 

Zo keek ik er in het begin ook tegenaan, maar in de loop der jaren ben ik het wel gaan waarderen. Het verhaal van het vorige deel had vele karakteristieken van een Redemption/rebirth archetype. Juist met RDR vond ik dat ze het spel dusdanig goed hadden ontworpen, dat je heel makkelijk verloren kon gaan in de wereld zonder dat je continu tegen realiteitsbrekende elementen liep. Iets wat met een GTA setting ook bijna kansloos is om te proberen, maar waar een western zich veel beter voor leent. Je was wel gelimiteerd, maar je had zoveel dingen doen om die goodguy protagonist ook te kunnen zijn. Dat brengt me bij het het honor/fame systeem, wat zou het fijn zijn als zoiets weer terugkeert maar dan nog veel verder uitgewerkt. De afgelopen jaren zijn er genoeg andere games geweest die stuk voor stuk iets nieuws brachten aan de openwereldgenre met meer dynamische speelwerelden, ik zou het teleurstellend vinden als Rockstar hier niet iets nieuws aan tafel brengt wat dat betreft, maar ik heb er goed vertrouwen in :)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

Als alles goed gaat, kunnen we binnen exact 100 dagen (eindelijk) het langverwachte vervolg op Red Dead Redemption spelen. Acht jaar hebben we er op moeten wachten, maar nu komt het wel heel dichtbij. Om het hier wat actiever te maken naar aanloop van release en om het wachten interessanter te maken, lijkt het me misschien wel leuk om elke 10 dagen een centrale vraag te stellen, zodat de 10de vraag samenvalt met de release.

 

De eerste vraag is: Waar kijken jullie het meest naar uit in RDR2? (Een sterk verhaal, het weerzien met John, een uitgebreid jachtsysteem, multiplayer,...?)

Link to comment
Delen op andere websites

Ik kijk vooral uit naar een hopelijk sterk en lang single player verhaal, met meer mogelijkheden dan we kennen uit GTA V. Ik hoop niet dat het net als V, een beetje een ondergeschoven kindje wordt. Denk het kopen en aanpassen van huizen/properties bijvoorbeeld. Een uitgebreid systeem om te jagen en te verzamelen/verkopen lijkt me ook super, nog wat uitgebreider als in deeltje 1. 

 

Multiplayer kijk ik minder naar uit, als ik zie hoe GTA Online zich ontwikkeld heeft. Alles belachelijk (te) duur, en missies die daar naar verhouding te weinig voor opbrengen. En ik zie de vliegende eenhoorns al voor me.. Net als microtransacties. 

Link to comment
Delen op andere websites

Een sterk verhaal staat bij mij toch ook wel hoog op het lijstje, net als een uitgebreid survival systeem. Ik vond dat laatste bij deel 1 een beetje tegenvallen. Je had tal van materialen die je kon verzamelen, enkel om te verkopen. Ik zou het leuk vinden mocht je kleding kunnen maken van bijvoorbeeld een vacht. Een beetje Far Cry zeg maar waar je ook van gevonden materialen bijvoorbeeld een tas kon maken. 

 

Stiekem kijk ik toch wel uit naar de multiplayer. De laatste twee jaar speel ik erg weinig GTA Online omdat de weg die ze zijn ingeslagen me niet aanstaat. Maar toch lijkt het me leuk om met vrienden te spelen. :) 

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...