Jump to content

Red Dead Redemption 2 (algemeen - spoilervrij)


Dexist

Recommended Posts

  • Reacties 337
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Schumy7_Patriot

    53

  • Platypus

    49

  • PrioX

    47

  • FlexxNL

    38

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja, ik ga die kaart nooit volledig kunnen vertrouwen. Ik zou het wel willen (en een mens vraagt zich ook af waar het anders vandaan komt), maar totdat de release het bewijst of ontkracht blijft deze kaart toch in een zeker limbo bestaan bij mij. Het Southern USA-stuk heb ik trouwens nog nooit eerder gezien, ik gok dat zoiets fanmade er aan is toegevoegd?

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb vannacht gedroomd dat RDR2 eindelijk is uitgekomen en dat ik het aan het spelen was. Helaas bleek het niet waar te zijn toen ik wakker werd. :-(

 

We moeten nog 60 dagen wachten tot het zover is, dus dat betekent alweer een nieuwe centrale vraag (hopelijk kan ik nog genoeg vragen verzinnen tot release :7): Hoe hopen jullie dat de multiplayer gaat zijn? En welke verschillende activiteiten zou je graag zien in free roam? Hopen jullie dat het zoals GTA Online gaat zijn, waar het vooral om geld draait of eerder zoals bij de eerste RDR, waar geld geen rol speelt?

Link to comment
Delen op andere websites

Als iemand die de Online toch niet gaat spelen maakt het me weinig uit, maar ik gok wel dat geld sowieso een rol zal spelen.

16 minuten geleden, Platypus zei:

Ik heb vannacht gedroomd dat RDR2 eindelijk is uitgekomen en dat ik het aan het spelen was.

Iedereen zijn fantasieën natuurlijk.

Link to comment
Delen op andere websites

Met de multiplayer van Red Dead Redemption heb ik me echt super goed weten te vermaken. Ik hoop eigenlijk alles terug te zien uit het eerste deel, met wat toevoegingen van GTA Online zoals de creator en customization. Geld mag van mij een rol spelen, alleen hoop ik niet op dezelfde manier als op GTA Online. Daar draait alles tegenwoordig om het geld waardoor het een groot grind festijn is geworden. Wat ik in het bijzonder nog wil zien zijn de Gang Hideouts, deze heb ik echt uren gespeeld op RDR. Ik hoop dus in RDR2 extra veel van dit soort Hideouts terug te zien met unieke opdrachten vergelijkbaar met bijvoorbeeld het laten ontploffen van de goudmijn in Gaptooth Breach en het stelen van het goud in de mijnkarretjes. Oh ja, en de minigames als poker en Liars Dice mogen niet vergeten worden! :) 

 

Wat me overigens ook wel gaaf lijkt is dat alles in de free roam afspeelt zonder laadschermen naar aparte lobbies. Lijkt me namelijk wel leuk om een groepje spelers in een saloon te zien pokeren (in een passieve modus) of een grote shootout te zien uitbreken in een stadje.

Link to comment
Delen op andere websites

16 minuten geleden, PrioX zei:

Wat me overigens ook wel gaaf lijkt is dat alles in de free roam afspeelt zonder laadschermen naar aparte lobbies.

Zoiets klinkt ook best leuk en ik snap ook waarom je het wilt, maar ik weet niet of elke server zoiets aankan (wat waarschijnlijk de reden is dat zo'n zaken vaak in aparte lobbies gebeurt). Zeker als je weet dat het om een immense kaart gaat waar veel "agents" (dieren, voertuigen, NPCs...) op actief kunnen zijn zou ik gokken dat veel verschillende acties in gescheiden instances bestaan.

Link to comment
Delen op andere websites

2 uur geleden, Platypus zei:

Hoe hopen jullie dat de multiplayer gaat zijn? En welke verschillende activiteiten zou je graag zien in free roam? ?

Ik hoop dat ze alles wat met geld te maken heeft houden zoals het in het begin van GTA Online was. Als we de mogelijkheid krijgen om een saloon en dergelijke aan te kopen mag de prijs wel iets hoger zijn, al moet het realistisch blijven. 

 

Aangezien de hoeveelheid aan dieren en details toch wel een uitblinker is aan deze game verwacht ik ongeveer hetzelfde qua kwaliteit te zien in de online versie. Met wat lijkt op een grotere spelwereld dan in GTAV hebben we ook meer dan 32 spelers nodig om de wereld te vullen. Al ben ik benieuwd hoe ze dat gaan aanpakken aangezien hij enkel op consoles beschikbaar is. :{ 

Misschien dat de nieuwere generatie consoles (Ps Pro/Xbox X) dit aankunnen, maar dat wil ik eerst zien voor ik het geloof. 

 

Qua freemode zou ik graag poker (al gaat dat waarschijnlijk niet gebeuren door shark cards), races, de mogelijkheid om verschillende gebouwen te overvallen en de mogelijkheid om je eigen kamp op te starten zien. (à la Fallout 76)

Link to comment
Delen op andere websites

*Bump*

 

GameStop hield gisteren een gesloten conferentie en, tegen alle verwachtingen in, stond ook Rockstar Games op het podium. 

 

Volgens enkele (assistant)managers verliep de getoonde missie traag en saai ondanks dat het er wel prachtig uitzag. Je hebt altijd lovers and haters, maar ik hoop ten zeerste dat dit gewoon één van de saaiste missies is die in de game zitten. 

 

Bron: 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Nja, maar wat is saai en traag? RDR is geen game die ik mij herinner van de sparkelende missies met snelle acties, daar waren er enkele van, maar voor mij was het een erg menselijke en klein aanvoelende game, de missies erin ook. Dus als dat het geval zou zijn kan ik er niet over klagen, hoewel ik dat betwijfel gezien je onderdeel bent van een rondreizende gang.

Link to comment
Delen op andere websites

De western is het genre dat zijn tijd neemt om het verhaal te vertellen en waarin alles wat trager gaat. Kijk maar naar de films The Good, the Bad and the Ugly en Once Upon a Time in the West, die duren rond de drie uur. En waarschijnlijk hebben ze een van de eerste missies getoond, en die zijn altijd wat saai omdat de speler de controls nog moet leren. Die eerste missies in RDR  zaten ook niet vol actie (koeien naar de weide brengen, paarden temmen, met een kar naar Armadillo rijden). Maar eens je door die missies bent, begint het spel op gang te geraken en zullen de missies daarop wel wat sneller zijn en met meer actie zitten.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben donderdag, toen het nog 50 dagen tot release was, vergeten een centrale vraag te stellen. :$ Dus ik zal het nu doen: Welke multiplayer modes hoop jij te zien?

 

Ik verwacht dat (Team) Deathmatch er wel in zal zitten. Daarnaast hoop ik 'Gold Rush' terug te zien, dat was wel grappig. En misschien in plaats van 'Capture the bag' zou het wel leuk zijn om 'capture the horse' ofzo toe te voegen. :puh:

Oh, en die mexican standoffs aan het begin van elke match moeten terugkomen! :Y

Link to comment
Delen op andere websites

Nu ik een aantal weekjes in de states ben en de staten nevada/Utah/california en Arizona, en veel nationale parken hebben gelopen (trails) heb ik nog meer zin in deze game. Veel natuur en plaatsjes lijken veel of geven het gevoel uit het wilde westen. Prachtig.

Link to comment
Delen op andere websites

20 uur geleden, Platypus zei:

Welke multiplayer modes hoop jij te zien?

Ik hoop in ieder geval geen Battle Royale mode te zien, want dan trek je toch een heel ander publiek naar de game toe. Maar Gold Rush lijkt me ook wel leuk, paardenraces, en misschien iets van bar fights lijkt me ook wel passend. :puh: 

 

Ik hoop in ieder geval dat er in de free mode veel te doen is waardoor je niet telkens hoeft te wisselen van lobby, daar werd ik namelijk gek van op vorige Rockstar titels. 

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...