Jump to content
Foreigner97

Vier de verjaardag van GTA Online met leuke extra's en voordelen!


Om het driejarig bestaan van GTA Online te vieren, keert R* een bonus uit van $ 250K aan alle spelers die voor 31 oktober aanstaande zich begeven op de GTA:Online-servers. Dit cadeautje zal op 4 november op je rekening bijgeschreven worden!

Vortex.png

“Café racer tradition meets contemporary street fighter chic”

Verder is de Pegassi Vortex toegevoegd aan de catalogus van Southern San Andreas Super Autos: een strakke en lichtgewichte motor die geschikt is voor iedere situatie. Voor een prijs van $ 356.000 kan je deze toevoegen aan je collectie. Een nieuwe motor, genaamd de Sanctus Motorcycle, zal komende vrijdag worden toegevoegd.

Eveneens is er een nieuwe adversary mode toegevoegd aan de Jobs-sectie. In deze modus, genaamd Lost vs Damned, is er sprake van extreme dynamische weersveranderingen met nacht en dag die elkaar om de 60 seconden vervangen.

Daarnaast zijn een flink aantal voertuigen die de afgelopen jaren zijn toegevoegd middels de updates afgeprijsd met 30%! Een overzicht van alle afgeprijsde voertuigen staat onderaan het bericht in de spoiler, je kunt hiervan profiteren tot en met maandag 7 november. Tot slot kan men meedoen in een premium race, Nightlife, waar uitbetalingen 3 keer zoveel zijn als normaal.

actual_17237e995b0f290138b5122b2097036d9225228a.jpg

De premium-race ‘Nightlife’ met entree-kosten van $20.000 [25-31 oktober]

actual_ecf68e881837e52038bd8554bc97fa5d2f47d7ee.jpg

Anniversary Specials met 30% korting!

Ondanks het aankondigen van Red Dead Redemption 2 vorige week, blijft Rockstar Games GTA Online ondersteunen en bijwerken! :)

Geschreven door @FrankyFourFingers

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Gratis is altijd goed :) Wel nice ook dat die aanbiedingen nog voorbij het uitkeren van die bonus nog doorlopen, wellicht dat ik ook eens genoeg geld bij mekaar kan schrapen voor die Albany Roosevelt Valor; heb die altijd al willen hebben! :D

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...