Jump to content
Bassieboy35

GTA: Online Import/Export aangekondigd!


Rockstar Games heeft zojuist een nieuwe content update voor GTA Online aangekondigd. GTA Online: Import/Export is deze maand beschikbaar. Met deze nieuwe uitbreiding krijgen CEO's in San Andreas een extra mogelijkheid om hun inkomsten te verhogen door te handelen in speciale en bijzondere voertuigen.

med_gallery_94862_254_393942.jpg

Blijf je rivaal een stapje voor

Het handelen in speciale en bijzondere voertuigen is serieuze business. Het doel is om samen met je organisatie geliefde voertuigen door heel San Andreas te stelen en deze voor grote winst te verkopen. Natuurlijk ben jij niet de enige die de voertuigen mee naar huis wilt nemen. Rivalen en de politie proberen je te stoppen en het is verstandig om tactiek te gebruiken om ze te slim af te zijn.

med_gallery_94862_254_1629705.jpg

Meer opslag ruimte

Met de nieuwe update introduceert Rockstar zogeheten Vehicle Warehouses waarin je extra veel voertuigen kunt opslaan die je binnen haalt door het verhandelen en stelen. Daarnaast is het als CEO mogelijk je kantoorpand uit te breiden met een grote Office Garage bestaande uit drie verdiepingen waar je al het moois kunt showen. Maximaal 60 voertuigen kunnen hierin gestald worden!

med_gallery_94862_254_307277.jpg

Binnenkort meer info

Rockstar Games zal binnenkort meer info vrijgeven over de nieuwe uitbreiding van GTA Online, waaronder de release datum. Ook krijgen we dan een extra kijkje op de nieuwe voertuigen die voor flink wat vernieling en chaos zullen zorgen!

med_gallery_94862_254_365072.jpg

Bron: Rockstar Games

Geschreven door: @PrioX

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Daar hebben wij helaas geen inzicht op P.ZAAL, maar ik ben bang dat we daar niet snel iets voor hoeven te verwachten.

Overigens vind ik de update er wel strak uit zien, ben wel erg benieuwd naar die garage. Niet dat ik het er sneller door gaan spelen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...