Jump to content

Bedankt Sven, welkom Bas


Dutchy3010

Recommended Posts

Svenie staat onder veel leden bekend als één van de grootste GTA kenners die dit forum ooit gekend heeft. Hij heeft vriend en vijand verrast met heldere analyses, creatieve oplossingen voor problemen en tomeloze inzet. Jammer genoeg (voor ons en dit forum dan) hebben andere zaken in het leven van Sven momenteel prioriteit gekregen. Daarom gaat Svenie verder als erelid. Een rang die hij eerder gedragen heeft, maar toen in de bijzondere situatie dat hij geen GM+ is geweest (zoals de rest van de ereleden). Bedankt Sven, en ik heb goede hoop dat je nog eens langs wipt. :)

Een vervanger hebben we gevonden in Bassieboy35, bekend van...zo'n beetje alles hier op GTAForum. Waar hij niet in de organisatie zit, neemt hij wel deel. Dolenthousiast over projecten, vertoont regelmatig zijn DJ-kunsten en ook een bijzonder goede moderator. Daar is -blijkens de net geplaatste uitslag van de forumawards- het grootste deel van het forum het met ons eens. Bassieboy35 had even geduld nodig in verband met de lopende awards, maar mag vanaf nu verder in het paars! Succes, Bas, wij hebben in ieder geval het volste vertrouwen in je! :tu:

Link to comment
Delen op andere websites

Jammer dat Sven terugtreed maar natuurlijk volkomen logisch. Privézaken moeten prioriteit hebben. Bedankt voor je inzet Sven, hopelijk kunnen we nog eens samen aan de Wiki werken. yep.gif

Bas, dit is totaal niet onverwachts en helemaal terecht. Ontzettend veel succes met je nieuwe taak, het is je gegund! thumbsup2.gif

Link to comment
Delen op andere websites

Jammer dat Svenie stopt als globaal moderator, maar het was eerlijk gezegd wel te verwachten. Bas is wel een van de moderators waar ik denk dat veel mensen wel hadden verwachten dat hij ooit globaal moderator zou worden. Zijn activiteit, en bijdrages aan het forum worden enorm gewaardeerd door de community. Bas, je hebt het echt verdiend om globaal moderator te worden. Veel succes toegewenst. ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...