Jump to content
Bassieboy35

Nieuwe Bully items beschikbaar in Rockstar Warehouse en GTA:Online Transfer Deadline


Een tijd terug bestond Bully tien jaar. Dat werd gevierd met een actie waarbij je een speciale Bully iPad kon winnen. We zijn inmiddels een tijdje verder en wat winnaars verder. Voor zover ik weet geen winnaars op dit forum, dus helaas geen Bully iPad. Mocht je toch hebben zitten azen op de rest van de goodies, waaronder de trefbal en de t-shirts, dan is er goed nieuws. Het Rockstar Warehouse is uitgebreid met Bully items. De collectie is aangevuld met een set kleding en een hoesje voor je iPhone of iPad. Daarnaast is GTA V ook nog in de aanbieding. Voor de next-gen versie krijg je nu 30% korting + $1.250.000 in game geld. Fysieke exemplaren zijn tot 21 februari in de aanbieding, de digitale exemplaren lopen tot 6 maart. 

 

 

medium.bully.jpg.39e2e184356cf15c3997555

De nieuwe collectie Bully items in Rockstar Warehouse.

 

 

Overigens is dit ook meteen weer even een herinnering voor de mensen die nog twijfelen over een character transfer in GTA Online. Een tijdje geleden berichtten wij al dit nog mogelijk is tot 6 maart. Deze datum komt al dicht in zicht, dus mocht je nog twijfelen zal je snel een knoop moeten doorhakken. 

 

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...