Jump to content
PrioX

Binnenkort nieuwe races, voertuigen en modes in GTA Online!


We konden al eerder mededelen dat Rockstar ook in 2017 updates blijft uitbrengen voor GTA Online en dat we later meer info zouden krijgen. Vandaag is later. Rockstar Games heeft haar plannen voor de aankomende GTA Online updates bekendgemaakt. 

 

Cunning Stunts: Special Vehicle Races
Later deze maand krijgen we de eerste update al voorgeschoteld, namelijk Special Vehicle Races. Deze nieuwe variant van Stunt Races laat spelers racen in bepaalde voertuigen die zijn uitgebracht in de Import/Export update. De speciale mogelijkheden van de voertuigen zullen centraal staan tijdens deze races. Zo zal je over grote gaten stunten met de Rocket Voltic, over land en water racen in de Blazer Aqua, en door de lucht zweven met de Ruiner 2000.  

 

Content Creators hoeven niet stil te zitten. Zij kunnen namelijk aan de slag met deze races en ze zelf maken in de Content Creator. 

 

medium.ab04a5840ff6654db538caa107b41e52b

Rocket Voltic races

 

Nieuwe game modes

Adversary Modes blijken de meest gespeelde speltypes in GTA Online. Nieuwe Adversary Modes zijn onderweg: Resurrection (een humoristische parodie op trefbal, en Top Down (een nostalgische hulde aan de Classic GTA's met een explosieve twist). De nieuwe Adversary Modes worden de komende maanden uitgebracht. En meer worden er later onthult. 

 

Nieuwe voertuigen

Nieuwe updates zonder voertuigen zijn eigenlijk geen updates. En dus zal Rockstar de komende periode nieuwe voertuigen toevoegen waaronder de Progen GP1 supercar. Maar misschien wel het leukste is dat er klassieke GTA voertuigen onderweg zijn die geliefd zijn bij de community. Twee zijn er al onthuld: De Classic Infernus en de Classic Turismo

 

medium.e78cb7f193b52134796b20f39d59209f1

Progen GP1 supercar

 

Character transfer nog 4 dagen mogelijk

Zoals inmiddels al bekend was kan je tot 6 maart je GTA Online karakter overzetten naar de current-gen consoles of PC. Doe dit om optimaal te kunnen profiteren van updates die sinds augustus 2015 zijn uitgekomen, waaronder Freemode Events, Lowriders en Cunning Stunts

 

Wapenhandel en meer is onderweg! 

Wie nog niet genoeg content heeft is misschien geïnteresseerd in de updates die later dit jaar in de lente en zomer worden uitgebracht. Zo zal het mogelijk zijn om in verschillende milities wapens te verhandelen. Dus mocht je aan verschillende goederen, drugs en voertuigen nog niet genoeg hebben, dan kan je binnenkort ook nog wapens aan dit lijstje toevoegen. Deze update zal nieuwe wapens introduceren, missies en voertuigen. 

 

Wat lijkt jou het leukste?

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

iemand nog interesse om heist te spelen op de PS4?
Samen met een maatje van me , als we met ze 2e gaan zoeken naar random meespelers kom je vreemde mensen tegen, snappen er geen bal van en gaan steeds maar dood

Headset zal top zijn..
Allebei lvl 130+
PSN: Marwin98

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...