Jump to content

Wat stemt het GTAForum? De uitslag!


Dexist

Recommended Posts

Hierbij de uitslag van de peiling onder de leden van het forum!

32 leden van het forum hebben hun stem uitgebracht.

 

4PK4FUZ.png?1

 

VVD is net als in het land de grootste partij geworden, de D66 is de tweede grootste partij geworden, PVV  en GroenLinks vallen hier op het forum tegen, en staan op een gedeelde laatste plek te samen met GeenPeil, de Libertarische Partij, en de Vrijzinnige Partij. Op de PvdA daarentegen is helemaal niet gestemd. In het midden vinden we Forum voor Democratie, de Partij voor de Dieren en de Piraten Partij terug. 

 

  • Onder de 'gewone' leden is de D66 het grootst met 3 van 15 stemmen gevolgd door de VVD en de Piraten Partij met allebei 2 stemmen. 
  • Bij de super- en megaleden zijn zowel CDA alsook D66 even groot geworden met allebei 2 van 9 stemmen. Forum voor Democratie, De Partij voor de Dieren, de PVV, de SP, en de VVD krijgen allemaal 1 stem van de super- en megaleden groep.
  • Bij de Moderator+ groep is de VVD duidelijk de grootste geworden met 5 van de 8 stemmen, gevold door de D66 en de SP met respectievelijk 2 en 1 stemmen.
  • Bij deze peilingen mochten ook leden stemmen die nog niet 18 jaar waren. Bij deze groep is met 2 van de 8 stemmen de D66 het grootst. De overige stemmen gingen naar zes verschillende partijen: de Partij voor de Dieren, de Vrijzinnige Partij, de VVD, de SP, GroenLinks en het CDA. Deze partijen kregen elk één stem van de groep leden die jonger zijn dan 18 jaar.
  • Bij de groep van 18 jaar of ouder (24 leden) is de VVD het grootst met 7 stemmen, gevolgd door de D66 (5 stemmen) en de derde plek gaat gedeeld naar FvD, de SP, de PP en het CDA met elk 2 stemmen. 
Link to comment
Delen op andere websites

46 minuten geleden, NicolaB zei:

Interessant. Werd nou ook gemeten of je nou al 18 was of niet? Ben ook wel benieuwd of daar verschil in zit :puh:

Goed punt, dat had ik inderdaad in de vragenlijst gezet. Wel hebben er maar 8 leden gestemd die jonger dan 18 zijn tegenover 24, 18 jaar of oudere, maar toch even genoemd :)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...