GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Volgers 0
Votair

Ranglijst

1 bericht in dit onderwerp

Geachte,

 

Onderstaand een uitgebreide uitleg over de hiërarchie die wij hanteren binnen The Criminal Legends. Als u met uw muis over de namen van de leden heen gaat, kunt u erop klikken om het GTAForum of Social Club profiel van de desbetreffende persoon te bekijken. Voor vragen kunt u bij de leiding terecht.

 

emblem_128.png

 

 

Leader:

 

@Danger_dog_guy_7

 

Deze persoon is het hoofd van de organisatie en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de crew. Hij/zij heeft de absolute macht en kan beslissingen terugdraaien door gebruik te maken van het zogeheten 'vetorecht.'

 

 

Commissioners: 

 

- @coolguynl

- @DDT Dorus

- @sabinee1995

 

Deze personen ondersteunen de Leader met de dagelijkse bezigheden van de crew, overleggen om de zoveel tijd met de Leader. Zij zijn de meest loyale leden en zijn het belangrijkste adviesorgaan van The Criminal Legends.

 

 

Lieutenants:

 

- @KaiSkillzz aka Alaska1001

- @Votair

Rico2LWD

 

Deze leden zijn de meest ervaren leden met betrekking tot de crew en zij worden gesteund door de huidige leiding. Ook hebben zij speciale privileges en zijn ze wat meer volwassener.

 

 

Representatives:

 

- JosZwd

- @ItzFamous098 aka VeNOmSNaKE098

@TryX aka Styl3xj

 

 

Dit zijn leden die hun loyaliteit hebben bewezen door positieve bijdragen aan de crew te leveren. Zij hebben de permissies om leden te mogen rekruteren en om te introduceren.

 

 

Muscle:

 

Zij vormen de kern van de crew. Dit is de rang waar elk nieuw crewlid op begint en heeft helaas geen privileges. Op dit moment zijn er 170 leden Muscle.

 

 

 

TOTAAL AANTAL LEDEN: 210

* Promoties kunt u verdienen door een positieve bijdrage te leveren aan de crew. Denk aan: leden rekruteren, initiatief tonen, enzovoort. De verantwoordelijkheid om een uiteindelijke promotie te geven ligt volledig in handen van de leiding. 

 

 

Ik hoop u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Votair 

The Criminal Legends

 

 

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl
Guest
Dit onderwerp is gesloten.
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.