GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Volgers 0
Guardian1980

Death Incorporated harder terug dan ooit!

1 bericht in dit onderwerp

Wie had dat gedacht? Wie kan zich nog herinneren wat Death Incorporated is? Ergens ver weg kan ik me er nog iets van herinneren.. een stel misbaksels die op de XBOX van weleer actief waren in GTA IV, en uiteraard de bijbehorende fora.. 2009, 2010, 2013? Het is lang geleden. Tot op de dag van vandaag bestond er enkel nog een herinnering aan vervlogen tijden in de Online: Crews fora. Zelfs het ooit zo beruchte Clan Talk-topic, welke meer dan eens hoog scoorde in de jaarboeken op aantal posts, is sinds 28 november 2016 verlaten. Het lijkt nu echt vergane glorie voor de clan - en later crew - die onze community sinds GTA IV verrijkte met een druk Clan Talk!-topic, IV Open Tournaments en meer. Maar is dat wel echt zo?

 

Ja en nee. Ze hebben een nieuw niveau van volwassenheid bereikt, en zichzelf opnieuw uitgevonden. En hoe!

 

large_logo.JPG.8fbfe61e39a862cde81f7316a

 

De splinternieuwe website liegt er niet om. De statements zijn helder. De look en feel is fris, nieuw en tegelijkertijd nog steeds overgoten van Rockstar-achtig cynisme, zelfspot en een ode aan de maatschappij uit het Grand Theft Auto universum. Deze XBOX clan is nooit meer weg te denken uit het universum van Rockstar Games. Verlaten ze onze community dan? Zeker niet! Van de Death Blog wordt binnenkort weer het stof afgeblazen, en vanuit Online: Crews wordt je voortaan doorverwezen naar de nieuwe site waar je je kan aanmelden voor lidmaatschap. En geen zorgen, je klikt gemakkelijk terug naar GTAGames.nl.

 

Spreekt onderstaande werkwijze je aan? Twijfel dan niet langer en ga eens kijken welke functies er momenteel bij Death Inc. beschikbaar zijn! "Om op te solliciteren", zoals ze zelf zeggen.

 

 

large.Werkwijze.JPG.aaba36b0c89a8bf04869

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.