Jump to content
Bassieboy35

Take Two cancelt RDR mod voor GTA V


Halverwege vorige maand werd op de internationale variant van dit forum een modificatie aangekondigd genaamd Red Dead Redemption V. Deze mod houdt in dat GTA V pc spelers de map van Red Dead Redemption kunnen spelen in GTA V inclusief andere content van RDR. Speciaal voor al die mensen die zich hebben afgevraagd waarom RDR niet naar de pc is gekomen. Na twee jaar werken werd het project dan eindelijk gepresenteerd. Een bèta-versie zou worden uitgebracht in deze zomer. Ik zeg hier 'zou worden', omdat Take Two heeft ingegrepen door het project te laten cancelen. Welke reden hierachter schuil gaat is niet bekend.

 

 

large.rsz_rzf87tz.jpg.8abc58c345bcecf989

 

 

Wel lijkt het redelijk logisch dat hier copyrightschending een rol heeft gespeeld. Hoewel het vanuit de makers niet zo bedoeld is. De trailer die bij de mod hoorde is inmiddels offline gehaald, maar er zijn nog wel wat screenshots van het project te zien. Geen Red Dead Redemption mod dus, maar hopelijk wel snel info over Red Dead Redemption 2.

 

Bron: GTAForums.com

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Is best wel een gewaagde mod qua copyright. Snap dat dit kan zijn gebeurd. Enige manier waarop het mogelijk legaal is als je beide games bezig en zelf de juiste content bij elkaar (laat) zetten met een geautomatiseerd programma.

 

Jammer, maar helaas staat Rockstar in zijn recht. Hopelijk zien ze zelf ook in dat Red Dead Redemption een pareltje is en dus een remastered rerelease verdient naar Xbone, PlayStation 4 en PC.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik zou wel eens willen zien wat er gebeurt als hiervoor een godfundme voor aangemaakt wordt, het voor de rechter komt en breed wordt uitgesmeerd in de media. Het is al meermaals bewezen (recent nog met United Airlines) dat de publieke opinie een aanzienlijke invloed heeft op de reputatie en aandelen van een bedrijf.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ergens kan ik er wel in komen omdat op deze manier RDR content gratis beschikbaar wordt gemaakt voor alle GTAV PC gebruikers. Aan de andere kant beperkt het de modders wel. De modding eindigt waar de inkomsten van Take2 beginnen terwijl er op die manier fantastische mods worden tegengehouden.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...