Jump to content
  • Sign Up
GTAGames.nl
Sign in to follow this  
Bassieboy35

Take Two cancelt RDR mod voor GTA V


Halverwege vorige maand werd op de internationale variant van dit forum een modificatie aangekondigd genaamd Red Dead Redemption V. Deze mod houdt in dat GTA V pc spelers de map van Red Dead Redemption kunnen spelen in GTA V inclusief andere content van RDR. Speciaal voor al die mensen die zich hebben afgevraagd waarom RDR niet naar de pc is gekomen. Na twee jaar werken werd het project dan eindelijk gepresenteerd. Een bèta-versie zou worden uitgebracht in deze zomer. Ik zeg hier 'zou worden', omdat Take Two heeft ingegrepen door het project te laten cancelen. Welke reden hierachter schuil gaat is niet bekend.

 

 

large.rsz_rzf87tz.jpg.8abc58c345bcecf989

 

 

Wel lijkt het redelijk logisch dat hier copyrightschending een rol heeft gespeeld. Hoewel het vanuit de makers niet zo bedoeld is. De trailer die bij de mod hoorde is inmiddels offline gehaald, maar er zijn nog wel wat screenshots van het project te zien. Geen Red Dead Redemption mod dus, maar hopelijk wel snel info over Red Dead Redemption 2.

 

Bron: GTAForums.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAGames.nl

Recommended Posts

Joriz

Is best wel een gewaagde mod qua copyright. Snap dat dit kan zijn gebeurd. Enige manier waarop het mogelijk legaal is als je beide games bezig en zelf de juiste content bij elkaar (laat) zetten met een geautomatiseerd programma.

 

Jammer, maar helaas staat Rockstar in zijn recht. Hopelijk zien ze zelf ook in dat Red Dead Redemption een pareltje is en dus een remastered rerelease verdient naar Xbone, PlayStation 4 en PC.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Big Boss

Ik zou wel eens willen zien wat er gebeurt als hiervoor een godfundme voor aangemaakt wordt, het voor de rechter komt en breed wordt uitgesmeerd in de media. Het is al meermaals bewezen (recent nog met United Airlines) dat de publieke opinie een aanzienlijke invloed heeft op de reputatie en aandelen van een bedrijf.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bierbuikje

Ergens kan ik er wel in komen omdat op deze manier RDR content gratis beschikbaar wordt gemaakt voor alle GTAV PC gebruikers. Aan de andere kant beperkt het de modders wel. De modding eindigt waar de inkomsten van Take2 beginnen terwijl er op die manier fantastische mods worden tegengehouden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...