Jump to content
PrioX

Gezocht: kandidaten voor een meetings-crew


med_gallery_16696_221_509335.png

 

Door de jaren heen zijn er door onze leden verschillende leuke en succesvolle meetings georganiseerd op Rockstar-spellen, en dan met name op GTA. Achter de schermen zijn we bezig een meetings-crew op te zetten. Maar we hebben jouw hulp daarbij nodig! 

 

Wat houdt het precies in? De meetings-crew is vergelijkbaar met de nieuws-crew. Zij schrijven nieuwsartikelen, terwijl de meetings-crew meetings organiseert voor de leden. Op dit moment zijn wij opzoek naar gemotiveerde en geïnteresseerde leden die in staat zijn om periodieke meetings te organiseren op Rockstar-spellen. En met de hulp van dit topic hopen wij deze leden te vinden.

 

Ben jij geïnteresseerd om deel uit te maken van de meetings-crew? Stuur ons vandaag nog een bericht! Het is vrij eenvoudig. We hebben twee vragen die beantwoord moeten worden om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden. Deze twee vragen staan hieronder, en we zouden het op prijs stellen als je deze invult zodra je het bericht doorstuurt. 

 

  • Op welke platforms ben je in staat meetings te organiseren?
  • Welke Rockstar-spellen heb je in je bezit?

 

De antwoorden kan je doorsturen via een persoonlijk bericht naar @PrioX of @Bassieboy35. Zij nemen dan z.s.m. contact met je op en dan zal de crew uiteindelijk een beslissing nemen. 

 

We hopen via deze weg geïnteresseerde leden te vinden. Ben jij er een, dan willen we je alvast hartelijk danken! :)   

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...