Jump to content
PrioX

GTA Online: Gunrunning nieuwe informatie en screenshots


Vorige week heeft Rockstar onthuld dat de Gunrunning-update voor GTA Online deze maand beschikbaar zal worden. Gisterenavond hebben ze wat nieuwe informatie en screenshots vrijgegeven van deze aankomende update! 

 

medium.620f1df290e1067b7f200ac50a3321ec0

Agent 14 keert terug als contactpersoon.

 

Om succesvol te zijn als wapenhandelaar vraagt het meer dan bekendheid met de stad. Je moet de juiste keuzes maken wat betreft wapens en voertuigen om zo meer overlevingskans te hebben tegenover rivalen en de politie. Start met de verkoop met handelaars om zo een mooi zakcentje te verdienen waarmee je vervolgens nieuwe en unieke upgrades kunt aanschaffen

 

medium.1582cc67c9f5361fa0020fb420093ed2e

Een MOC begeleid door bewapende voertuigen.

 

Alles begint met de aanschaf van een grote ondergrondse bunker. Elke CEO, VIP of Biker President kan hiermee zijn of haar operaties van de grond tillen. Voor zware tactische operaties kunnen wapenhandelaars hun geld investeren in een Mobiel Operatie Center (MOC). Deze grote vrachtwagen die aangepast kan worden en gestald kan worden in je ondergrondse bunker heeft een eigen wapenshop, voertuigfabriek, een luxe woonruimte en een commandocenter. Ook kan je hierin voertuigen upgraden en voorzien van krachtige wapens. Zo ook de MOC zelf, die turrents kan hebben die spelers zelf kunnen besturen. 

 

medium.babbee0de6fdb87fffaf86229a8af3ea1

Jets krijgen het waarschijnlijk nog lastig met de anti-aircraft trailer.

 

Bewapende voertuigen is een nieuwe voertuigenklasse om te verzamelen en aan te passen. Bouw een vloot om elke situatie te dekken: van het handige nut van de volledig amfibische APC, tot een trailer waarop een anti-luchtvoertuig systeem is geplaatst. Deze bewapende voertuigen kunnen ook goed van pas komen tijdens je operaties als wapenhandelaar. 

 

medium.d1c2d257b3891ed555328a7812a0d6668

Onderzoek voor nieuwe upgrades.

 

Naast het uitbreiden van je goederen om te verkopen kan je ook je laborante in je bunker de taak geven om onderzoek te verrichten. Hiermee kan je sterke en handige upgrades ontgrendelen voor wapens, bewapende voertuigen en je Mobiel Operatie Center. 

 

Blijf GTAGames in de gaten houden voor meer nieuws over de GTA Online: Gunrunning DLC! 

 

medium.eaa39d2e111da0c8a48a31b63292aa9fa

 

medium.b67782f9ce2b8dd784cc51608d0d583b6

 

medium.7ccb61b58e7296c1e4702b3cf0ed79c03

 

medium.22ca649de968265dd8dbcd3f93c753519

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Wat een update zeg... Past dit echt bij gta ??? Wapens gedeelte wel maar wat er verder allemaal bij zit. NEE dat past totaal niet bij een spel als dit. Gtaonline is toch geen oorlogspel aan het worden :puh: 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

21 uur geleden, harry1985 zei:

Wat een update zeg... Past dit echt bij gta ??? Wapens gedeelte wel maar wat er verder allemaal bij zit. NEE dat past totaal niet bij een spel als dit. Gtaonline is toch geen oorlogspel aan het worden :puh: 

GTA heeft altijd militaire voertuigen gehad. Als je Gta San Andreas 100% had vrijgespeeld kreeg je een Hydra op het dak in Grove Street. :puh:

Vind het een vette update :D:D:D Hoop alleen niet dat alles zo duur gaat worden, maar Rockstar kennende.... :puh:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

GTA is misschien altijd een "gewelddadig" spelletje geweest, maar zo nu die oorlogspullen is soms wel beetje erover. Zeker in deze terreurtijden!!!!! Je kan makkelijk inspiratie opdoen via de game : ( mensen omver rijden bv.

Nuja, er is ook de positieve kant aan GTA en dat is voor mij het "VRIJ" kunnen rondrijden zonder verplichtingen : ) en dat is al top. Maar ben nu toch ook wel enorm benieuwd hoe zal zijn met GTA 6 ? Je hoort nergens iets van? Nieuwe map? Dubbel zo groot? Huizen betreden, villa's als Michael bezitten? Of waarom niet een MEGA map met alle GTA locaties samen in 1 map van al de series :)

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik vind GTA zeker sinds de komst van de doelzoekende rakketten vaag te worden mbt de wapens en dergelijke.

Vroeger wanneer er een heli achter je aan zat was het enorm irritant, nu zijn de heli's het makkelijkste uit te schakelen van allemaal. En nu komen er nog afweer systemen bij..

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik vermoed dat dit een van de laatste toevoegingen zal zijn. Rockstar gaat all-in nu. Prima update denk ik, houdt het spel wat dynamisch. 

 

Ik zie niet waarom dit aan zou zetten tot terrorisme, genoeg andere spellen. Breivik speelde immers call of duty als voorbereiding op zijn aanslag (dacht ik).

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...