GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Volgers 0
FrankyFourFingers

Independence Day update voor GTA:Online is nu live!

4 berichten in dit onderwerp

Het is weer bijna 4 juli en dat betekent dat de Amerikanen zich weer opmaken voor het vieren van hun Independence Day, het jaarlijks terugkerende feestdag staat altijd bomvol culturele festiviteiten. Het was namelijk op 4 juli 1776 dat het door Thomas Jefferson opgestelde onafhankelijkheidsverdrag werd ondertekend door de vele koloniën in de Verenigde Staten en het land zoals we het vandaag kennen onafhankelijk werd van de Britse monarchie. Zover voor geschiedenisles, wat betekent dit voor GTA:Online? Onder andere een nieuwe supercar, aanschouw de Dewbauchee Vagner:

 

d936c072f5fd13779dfe923bd6e281c06329d037

"Een zending uit de toekomst"

 

Rechtstreeks uit de onderzoekskamer van Dewbauchee, de auto van morgen met maar een focus: snelheid! Net zoals de vele andere wagens van Dewbauchee heeft deze flink weg van een Aston Martin, in dit geval het prototype hyperwagen bekend als de Valkyrie! Nu verkrijgbaar bij Legendary Motorsport voor een zacht prijsje: $1.535.000,-

 

Dawn Raid

Uiteraard komt de update ook met een nieuwe Adversary Mode. In Dawn Raid nemen twee teams het tegen mekaar op midden in de nacht. Bewapend met het nodige arsenaal, een nachtvizier en een parachute nemen beide teams een duik uit hun helikopter. Al zwevend boven het land gaan zij met behulp van het welbekende Trackify op zoek naar de zogenaamde 'Transmitter' welke het doel is in deze Adversary Mode. Het team welke als eerst de transmitter weet op te halen en veilig te stellen bij de Drop-off wint de ronde. Maar pas op! Bellen doen we niet achter het stuur en tracken doe je het beste achter een muur. Met je telefoon in de hand win je geen vuurgevechten! Verdien tot 10 juli dubbel GTA$ en RP met Dawn Raid!

 

Laat de Amerikaan in je los met de speciale Independence Day outfits die weer verkrijgbaar zijn en kleur Los Santos rood en blauw met de teruggekeerde Firework Launcher. Net zoals The Liberator en de Western Sovereign die deze week weer beschikbaar zijn met dit keer een korting van 25%. Verder zijn er ook nieuwe thematische skins voor je Mobile Operation Centre en de vele GTA:Online wapens. De R* Noise shirts die onlangs zijn toegevoegd aan de Warehouse zijn nu gratis op te halen door tussen nu en 10 juli in te loggen op GTA:Online.

 

865cad3c2a1bc662c35be6d7cfb5bb350b1ff4e6

 

 

Kortingen op de jachten

Je kan deze feestdag natuurlijk ook vieren op je jacht, gezellig in de hot-tub! Geen jacht? Dan kan je die nu aanschaffen voor een gereduceerde prijs en dat geldt ook voor de modificaties:

 • The Pisces Yacht: -25%
 • The Orion Yacht: -30%
 • The Aquarius Yacht: -35%
 • Modificaties: -50%

 

Maar ook alle andere vaartuigen op Docktease zijn goedkoper verkrijgbaar, profiteer nu van 25% korting!

 

Premium Races en Time Trials

Vanaf 30 juni t/m 3 juli:

 • Premium Race: "Spinner" (Super-cars only)
 • Time Trial: "Fort Zancudo"

 

Vanaf 4 juli t/m 10 juli:

 • Premium Special Vehicle Race: "Atmosphere" (Rocket Voltic only)
 • Time Trial: "Storm Drain"

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl
1 uur geleden, FrankyFourFingers zei:

Maar pas op! Bellen doen we niet achter het stuur en tracken doe je het beste achter een muur. Met je telefoon in de hand win je geen vuurgevechten!

:7

 

De adversary mode klinkt wel zeer nice, een beetje a la geheim agent. Helaas ben ik de komende weken niet in de buurt van een goede PC, dus ik moet helaas nog even wachten. 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Leuke content. Ben op vakantie dus mis het helaas voor de tweede keer. :(

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Vind het na 3 of 4 keer niet heel erg speciaal meer, als ik eerlijk ben.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

 • Recent actief   0 leden

  Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.