Jump to content
Bassieboy35

De nieuwe Pegassi Torero en Adversary Mode Power Mad


medium.DFkZZFMXYAEkrgA.jpg.7f1f3032bffaf

 

Het is weer dinsdag, dus tijd voor een nieuwe update. Deze week wederom een nieuw voertuig; de Pegassi Torero. Oftwel, terug naar de 80's met Lance Vance! Deze auto heeft namelijk veel weg van de Lamborghini Countach en is een echte klassieker voor uit die tijd. Deze snelle bolide is te verkrijgen voor GTA$998.000 bij Legendary Motorsport. Om dit geheel te bekostigen is er een nieuwe Adversary Mode genaamd Power Mad bijgekomen.

 

In deze modus is het de bedoeling om met je team te zorgen dat je de het zwaar bepantserde pak met een sterke gun te pakken krijgt. Dit pak is eigenlijk een soort capture point. Het team dat het pak voor ongeveer 30 seconden aanhoudt verdient één punt. Het team dat als eerste genoeg punten heeft verzameld is de winnaar. De truc hierbij is om goed op te letten wanneer je naar het pak grijpt. De ene keer werkt het om zo snel mogelijk te rennen, een andere tactiek is juist om eerst te wachten en de tegenstanders te doden en vevolgens het pak te pakken. Een ding is wel, het team dat als eerste het pak heeft raakt ook moeilijk het pak kwijt dus wees alert! 

 

Update: alle bonussen en kortingen van deze week vind je hier.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Best leuk dat Rockstar allemaal klassieke GTA-voertuigen terugbrengt. Misschien wat minder klassiek, maar ik hoop toch nog wat voertuigen uit GTA IV terug te zien zoals de PMP600 of de Uranus. :) 

 

De prijzen van die voertuigen vallen op zich ook wel mee vergeleken met de andere voertuigen die ze recent hebben toegevoegd... 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...