Jump to content
Bassieboy35

GTA VI definitief in de maak!


Tim Neff, wie? Ja, Tim Neff. Zelf nog nooit van gehoord, maar het schijnt een Amerikaans acteur en filmproducent te zijn. Naast dat kan hij ook nog wel eens een rol gaan spelen in GTA 6. Tenminste, als we zijn curriculum vitae moeten geloven. In zijn cv is naast al zijn acteur en regisseer werk ook het kopje motion capture te vinden. Een technologie die bewegingen in een game mogelijk maakt. Hieronder vind je een video ten tijde van Vice City die kort laat zien hoe dit precies werkt.

 

 

 

Tim Neff zou dit dus gedaan hebben voor Rockstar. In ieder geval staan hier zowel Red Dead Redemption 2 als Grand Theft Auto 6 bij. Wat we hier precies uit kunnen opmaken is giswerk. Tim Neff kan een rol hebben in RDR 2 en/of GTA 6 of geen rol, maar kan wel hebben meegewerkt aan de bewegingen van deze games. Hoewel het misschien vrij logisch klinkt, hebben we nu eigenlijk op papier dat er een nieuwe GTA in de maak is. Hoe lang dat nog gaat duren is eerder de vraag. Zolang RDR 2 nog niet uitgebracht is en aangezien er geruchten over een nieuwe Bully rondgaan, kan het best nog wel een aantal jaren duren. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte!

 

Update (28/07/17): 

En de blijdschap is van korte duur. Als we acteur Tim Neff moeten geloven zijn de geruchten vals en heeft hij niets te maken met zijn cv waarin staat dat hij werkt aan GTA 6 en Red Dead Redemption 2. In februari is Tim Neff gezien bij Rockstar San Diego en heeft toen een Instagram post geplaatst met het logo van het bedrijf. Deze werd gisteren al snel door hem verwijderd met het excuus dat de foto gemaakt is van de buitengevel van Rockstar San Diego, en dat we er verder niet veel achter moeten zoeken. 

 

Wat denken jullie? Probeert Tim Neff snel de schade te beperken of heeft hij niks met GTA 6 of/en Red Dead Redemption 2 te maken? 

 

 

 

Bewerkt: door PrioX
Update

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

3 uur geleden, NandroDavids zei:

Nice! Wel met een korreltje zout enzo, maar het is mooi dat het eerste gerucht er is. Betekent dat er alleen maar meer gaat komen :D

Dit zo ongeveer. We weten nu wel al dat de game al een lange tijd in ontwikkeling is (daar gingen we toch van uit), dit lijkt een kleine bevestiging te zijn.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

6 uur geleden, P.ZAAL zei:

Hoax dat er nu al gewerkt is aan GTA6.

Denk pas op zijn vroegst pas in 2021 dat er een nieuwe uit gaat komen.

GTA V duurde 5 jaar om te maken, dus GTA VI zal minstens even lang duren.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

20 uur geleden, Bassieboy35 zei:

Update (28/07/17): 

En de blijdschap is van korte duur. Als we acteur Tim Neff moeten geloven zijn de geruchten vals en heeft hij niets te maken met zijn cv waarin staat dat hij werkt aan GTA 6 en Red Dead Redemption 2. In februari is Tim Neff gezien bij Rockstar San Diego en heeft toen een Instagram post geplaatst met het logo van het bedrijf. Deze werd gisteren al snel door hem verwijderd met het excuus dat de foto gemaakt is van de buitengevel van Rockstar San Diego, en dat we er verder niet veel achter moeten zoeken. 

 

Wat denken jullie? Probeert Tim Neff snel de schade te beperken of heeft hij niks met GTA 6 of/en Red Dead Redemption 2 te maken? 

 

Ik heb zojuist een update toegevoegd aan de hoofdpost. Als we Tim Neff moeten geloven zijn de geruchten vals. 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...