Jump to content
PrioX

Review: 'Power Mad' is chaotisch maar leuk om wat stoom af te blazen


Het is geen geheim dat Rockstar aardig investeert in de 'Adversary Modes'. Op dinsdag 25 juli heeft Rockstar de nieuwe 'Power Mad' Adversary Mode uitgebracht. Deze chaotische game mode laat spelers in meerdere teams vechten om een juggernaut pick-up. Dit zwaar bepantserde pak geeft spelers extra veel health en ook nog eens een minigun! Tijd om deze game mode eens uit te testen...

 

medium.powermad_1.png.fd79a7364a92e946c2

 

Power Mad kan op verschillende locaties gespeeld worden, er zijn namelijk zeven varianten beschikbaar in Legion Square, Altruist Camp, Bolingbroke Penitentiary, Vespucci Beach, Los Santos International Airport, Paleto Bay en als laatste Fort Zancudo. Al deze varianten kunnen met maximaal 8 spelers gespeeld worden, en minimaal 2. 

 

medium.powermad_4.png.af67eca7a0dd17ad72

Spelers trekken een sprint naar de juggernaut pick-up.

 

Wanneer het spel begint zal je met je team op een willekeurige plek starten met een klein arsenaal aan wapens. In het midden van de map ligt de juggernaut pick-up. Iedereen zal proberen als eerste naar deze pick-up te rennen om een bepantserde pak te bemachtigen en uiteraard de minigun. Wat ik persoonlijk zelf het makkelijkste vond was om eerst de vijanden uit te schakelen die een sprintje naar de pick-up namen. Deze waren vaak niet gefocust op de vijand en daardoor een makkelijk doelwit. 

 

medium.powermad_5.png.930a0e436477dc6673

De juggernaut vecht om te overleven in de gele cirkel.

 

medium.powermad_3.png.33897109706ffd4d8a

Punt gescoord!

 

large.powermad_7.png.cb4491a0d7a018ee6d9

Het aantal punten wordt aangegeven met de cirkels. Is een cirkel vol dan scoor je een punt.

 

Wanneer je eenmaal zelf de juggernaut hebt opgepakt is het doel om zo lang mogelijk op de aangegeven plek te overleven. Deze plek staat aangegeven met een gele cirkel op je radar. Uiteraard zal iedereen je onder vuur nemen en de hulp van je teamleden is dus nodig. Zonder de hulp van je team zal je al snel doorzeeft worden met kogels. Bovenin beeld is te zien hoe lang je ongeveer het pak moet vasthouden. Elk team heeft een kleurtje en zodra het cirkeltje met de kleur van jouw team vol is scoor je een punt die daarna in het cirkeltje aangegeven zal worden. Het team dat als eerste het benodigde aantal punten weet te scoren wint. 

 

medium.powermad_2.png.3b6701d38fa2231d28

Probeer de juggernaut zo snel mogelijk te vermoorden.

 

Ben je de juggernaut niet? Zet je dan maar schrap. Jouw taak is uiteraard om de juggernaut zo snel mogelijk om te leggen zodat het vijandelijke team geen punt scoort. Wat ik zelf ervaren heb is dat de spelers vergeten dat ze beschikken over meerdere wapens dan enkel de standaard assault rifle. Zo heb je ook een granaat die het werk voor je kan afmaken. De juggernaut wordt aangegeven met een doodshoofd op je radar en zal dus vaak zichtbaar zijn. Doordat de juggernaut niet snel kan rennen zal je vaak zien dat de speler in het bepantserde pak niet veel beweegt waardoor hij/zij een makkelijker doelwit wordt. 

 

medium.powermad_6.png.2c35d847c49b4e12e8

 

Power Mad is een leuke game mode om even wat stoom af te blazen. Je kan er namelijk zeker van zijn dat je veel kogels afvuurt in deze game mode. Daarnaast spelen de varianten zich op leuke locaties af waaronder de gevangenis en de legerbasis. Ook kan je er (op dit moment) goed geld mee verdienen. In een kleine 10 minuten had ik $45.600 verdiend en ook nog wat RP. Tot 31 juli krijg je dubbel GTA$ en RP voor Power Mad. Dus het is aangeraden om daar nog even van te profiteren. 

 

Wat is jouw mening over de nieuwe 'Power Mad' mode? Laat het ons weten in de reacties. :) 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...