GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Volgers 0
GTApolicechief

GTA 5 DLC Vehicles guns gebruiken

2 berichten in dit onderwerp

Goede avond, 

 

ik weet niet of ik het bij de goede topic lijst doe. Maar dat verplaatsen jullie dan wel hopelijk :$. Excuses daarvoor alvast.

 

Goed, het is een tijdje geleden dat ik DLC vehicles gebruikte in singleplayer. Nu ik weer een tijdje DLC vehicles gebruik of vehicles waarbij een 2e of 3e piloot/gunner voor nodig is. Vraag ik mij af of er een mod is, waarbij jij zelf als persoon de 2e of 3e of 4e gunner/piloot kan wezen. Ik weet dat er 1 was/is. Alleen ben zijn naam vergeten van de mod. 

De mod houd in dat jij als 1e piloot ook gebruik kan maken van de wapens van de andere piloten/gunners. Terwijl jij zelf vliegt, en ondertussen zelf gebruik kan maken van de andere wapens systemen. Neem bijvoorbeeld de Savage, de Savage heeft zijn minigun voor op een draaiende as. Deze kan je niet draaien in singleplayer. Of neem de RPC of andere voertuigen waar een wapen ergens anders zit en er niet bij komt. Met deze mod kon je wel gebruik maken van de wapens. 

 

Ik joop dat jullie mij begrijpen wat ik bedoel.

 

Alvast bedankt voor de moeite.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl

Hallo!

 

Ik denk dat ik de mod gevonden heb waarvan je het bestaan al wist (mocht je deze nodig hebben). Met deze mod is het mogelijk om de Insurgent of Technical te besturen terwijl je achter de minigun zit. Ik kan helaas geen andere mod vinden die dit voor meer voertuigen mogelijk maakt. 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.