Jump to content
PrioX

GTA Online: Smuggler's Run update nu beschikbaar!


medium.59a56f4c2d36d_gtaoSmugglersRun.jp

 

Vanaf vandaag kunnen VIP's, CEO's en MC Presidenten hun bezigheden in Los Santos en Blaine County uitbreiden. De Smuggler's Run update is beschikbaar en laat spelers handelen in verschillende goederen. De focus ligt vooral op luchtvoertuigen en gevechten. Neem dus alvast wat vlieglessen in de flightschool. Je zal het nodig hebben! 

 

Het begin van je smokkelavontuur

Je hebt allemaal wel eens zo'n moment dat je behoefte hebt om iets te smokkelen. Wanneer je dit wil kan je nu een hanger kopen op Los Santos International Airport of Fort Zancudo. Je leest het goed. Je kan een hanger kopen in de legerbasis. Je zal hierna beperkte toegang krijgen tot de basis waardoor je de hanger kunt betreden. 

 

Wanneer je eenmaal een hanger gekocht hebt krijg je uitleg van Ron Jakowski en je monteur Charlie. Je moet verschillende soorten goederen gaan stelen in San Andreas, bijvoorbeeld juwelen of alcohol. Hoe zeldzamer de goederen hoe moeilijker de missies. De missies focussen zich voornamelijk op luchtvoertuigen. Je zal dus voornamelijk in de nieuwe helikopters en vliegtuigen rondvliegen. Je zal ook geregeld in een dogfight terecht komen. Enige ervaring met luchtvoertuigen is dus zeker een aanrader. Wanneer je eenmaal wat goederen hebt verzameld kan je deze op elk gewenst moment verkopen. 

 

In je hanger is het overigens ook mogelijk om luchtvoertuigen aan te passen. Zo kan je de kleur van oude gekochte luchtvoertuigen aanpassen en kan je de nieuwe luchtvoertuigen uitrusten met verschillende wapens.  

 

medium.59a56f4a9e3b2_gtaoSmugglersRun2.j

 

medium.59a56f48ec826_gtaoSmugglersRun3.j

 

medium.59a56f451c33b_gtaoSmugglersRun5.j

 

Nieuwe luchtvoertuigen:

  • Buckingham Alpha-Z1
  • LF-22 Starling
  • Mammoth Tula
  • Nagasaki Havok
  • Nagasaki Ultralight
  • V-65 Molotok
  • Western Rogue

 

Nieuwe auto's:

  • Vapid Retinue
  • Grotti Visione

 

Sommige onder ons zullen zich vast afvragen waar o.a. de Hunter en andere voertuigen uit de trailer zijn gebleven. Deze worden de komende weken een voor een uitgebracht. Nog even geduld a.u.b.

 

medium.59a56f471a74c_gtaoSmugglersRun4.j

 

Nieuwe Adversary Mode: Motor Wars

Een nieuwe update is geen nieuwe update zonder nieuwe Adversary Mode. Vanaf vandaag is 'Motor Wars' beschikbaar. Een deathmatch met de bewapende voertuigen uit de Gunrunning update. Iedereen start met een pistool en moet uit een helikopter springen. In het aangegeven gebied op de map staan de bewapende voertuigen geparkeerd. Overigens wordt het aangegeven gebied op de map steeds kleiner. Je zal uiteindelijk op elkaars lip zitten. Uiteraard win je wanneer je de meeste kills maakt.

 

Nieuwe kledingstukken en tatoeages

Er zijn ook flink wat nieuwe kledingstukken beschikbaar. Van complete pilotenpakken tot nieuwe zombie maskers. Ook zijn er tal van nieuwe tatoeages beschikbaar om een reden te hebben om met je blote bast rond te lopen. :sigaar:

 

Patch notes, bonussen en kortingen

Ook met deze update zijn er weer tal van problemen in het spel opgelost. Alle fixes zijn hier te lezen. En zoals altijd zijn er nieuwe bonussen en kortingen beschikbaar. Deze staan hier vermeld. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

4 uur geleden, Skullz-000 zei:

Jammer van de Hangar missies. 10.000 dollar voor 10 minuten werken spoel ik liever door het toilet. Achja, kan mn voertuigen tenminste upgraden.

Dit dus.. tijdens deze missies al een paar keer met diverse vliegtuigen mogen vliegen. Je krijgt standaard de cuban 800 waar je ook bommen op kan monteren. Wanneer deze kapot gaat moet je je verzekering bellen, dus kost het geld.

 

Weet alleen nog niet hoe je je bestaande in de hangar krijgt..

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

37 minuten geleden, PrioX zei:

Deze kan je erin rijden wanneer je ze besteld hebt via Pegasus. Daarna krijg je de optie om de kleur te veranderen of te repareren. :) 

Ah zal t eens proberen. Maar worden het dan hangar voertuigen of kan je ze nog bellen via pegasus?

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

5 minuten geleden, TryX zei:

Ah zal t eens proberen. Maar worden het dan hangar voertuigen of kan je ze nog bellen via pegasus?

Ik geloof dat je ze gewoon nog kunt bellen (ze staan namelijk wel nog in de lijst). Maar dit durf ik niet met zekerheid te zeggen. ;) 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Heb ff gekeken. De kleding is wel lachen, de voertuigen veels te duur. Die hangars gaan mijn geld ook niet zien. Zie nu al dat het niks oplevert en die speciale kleurtjes op de lucht voertuigen mis ik niks aan. De outfits en maskers daarin tegen zijn wel lachen. Kan je leuke combi's mee maken...

 

59a5cc1c7a70a_LPvZTff8sU6GKobIYTsuhA_0_0_small(1).jpg.742a049f440e38f84895d6a24fe78cba.jpg

 

En wat een domper dat de hunter (nog) niet in de game te vinden is. Speciaal gespaard voor de klassieker maar zolang hij er nog niet is blijven we mooi door sparen. :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

2 uur geleden, TryX zei:

Ah zal t eens proberen. Maar worden het dan hangar voertuigen of kan je ze nog bellen via pegasus?

Beide.

Moest je de buzzard hebben is het nu dus mogelijk om 3 buzzards te spawnen;

-Ceo buzzard

-Pegasus

-Hangar

 

Lekker handig met je bodyguards.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...