Jump to content
PrioX

Review: 'Motor Wars' zit vol actie en is ideaal voor samenwerking


medium.motorwards_1.png.5aed0519a88eb941

 

Met de release van de GTA Online: Smugglers Run update heeft Rockstar ook weer een nieuwe Adversary Mode toegevoegd, 'Motor Wars'. Deze nieuwe mode heeft overeenkomsten met het op dit moment razend populaire PC-spel PlayerUnknown's Battlegrounds, dat de laatste weken al meerdere records verbroken heeft. 

 

De bedoeling in Motor Wars is om de vijand om te leggen met wapens en bewapende voertuigen in een gebied dat steeds kleiner zal worden naarmate de tijd verloopt. De mode kan met maximaal 28(!) spelers gespeeld worden en in meerdere teams. Ook zijn er meerdere gebieden beschikbaar in Los Santos en Blaine County waar de mode gespeeld kan worden.

 

medium.motorwards_2.png.f3a21776d4dec45d

Parachuteer het gebied in.

 

Zoals in PlayerUnknown's Battlegrounds start iedereen in een helikopter waarna je in een gebied moet parachuteren. In het aangegeven gebied liggen wapens verspreid en staan bewapende voertuigen geparkeerd die op de map aangegeven staan. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de Nightshark en Insurgent te bemachtigen. Je werkt in een team, en voor veel voertuigen komt dit goed uit aangezien je een bestuurder en schutter nodig hebt. Alle spelers hebben maar één leven. Heb je het loodje gelegd dan moet je toekijken hoe de rest het er vanaf brengt. 

 

medium.motorwards_3.png.86741557992c6cc6

Verzamel wapens en voertuigen.

 

medium.motorwards_4.png.27b05c8f650d6e75

Val de vijand aan.

 

Boven in het beeld is een soort klokje zichtbaar dat zich vult over tijd. Zodra de klok vol is zal het gebied kleiner worden. Spelers die op dat moment buiten het gebied staan zullen even de tijd krijgen om terug te keren. Zo niet dan sterven ze. Je positie en timing moet dus goed zijn. Even niet opletten of telkens op de grens van het gebied rondhangen kan je einde zijn. Rechtsonder is de tijd en het aantal levende spelers zichtbaar. Het team dat alle levens is verloren verliest. 

 

large.motorwards_5.png.22f3350a04c1e5a02

Het aantal levende spelers is per team zichtbaar met de bolletjes.

 

large.motorwards_6.png.5a5092928c689b1b9

Het klokje die aangeeft wanneer het gebied zal verkleinen.

 

Motor Wars is eigenlijk een team deathmatch met allerlei factoren van andere speltypes en spellen. Het kent spectaculaire en spannende momenten. Zeker wanneer de tijd begint de dringen en het gebied steeds kleiner zal worden begint de actie steeds ruiger te worden. De spelers komen op elkaars lip te zitten en het team met de beste samenwerking zal overeind blijven staan. Ben dus niet verlegen om samen met teamleden in een voertuig te stappen. Je zal elkaar goed kunnen helpen. Motor Wars is een aanrader. In mijn speeltijd heb ik plezier beleefd en het is een leuk alternatief voor het ouderwetse team deathmatch! 

 

Social Club links: Motor Wars I, II, III, IV, V, VI, VII

 

Wat is jouw mening over de nieuwe 'Motor Wars' mode? Laat het ons weten in de reacties of via de peiling bovenaan. :) 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...