Jump to content

Moet er een map uitbreiding komen voor GTA Online?


PrioX

Recommended Posts

Rockstar Games heeft vóór de release van GTA Online aangegeven dat ze grote ideeën hadden voor het onlineplatform, ze hoopte zelfs ooit meerdere mappen bijeen te brengen voor GTA Online (de bron kan ik helaas niet zo snel vinden). Tot op de dag van vandaag krijgen we gratis updates. Maar Rockstar heeft nog altijd niks gezegd over een mogelijke map uitbreiding. Een tijd geleden ging het gerucht rond dat Liberty City van GTA IV mogelijk naar GTA Online zou komen, of North Yankton de locatie uit de eerste missie van GTA V. Echter hebben we hier nooit meer iets van gehoord. 

 

Hoop jij nog op een map uitbreiding voor GTA Online, en zo ja welke map/locatie? Of denk jij eerder dat we pas een nieuwe map krijgen met de release van de volgende GTA? 

Link to comment
Delen op andere websites

19 uur geleden, PrioX zei:

Tot op de dag van vandaag krijgen we gratis updates.

Jullie weten nu allemaal vast al wel wat ik daar van vind. De updates worden gefinancierd met de opbrengst van de cash cards. Het feit dat jij er misschien niks voor betaald doet niets af aan het feit dat anderen er wel degelijk voor betalen. Ik moet nu even de advocaat van de duivel spelen maar het huidige business model, hoe onnozel het ook moge zijn, werkt voor Rockstar en Take-Two. En waarom zou je in hemelsnaam iets veranderen aan iets dat geld in het laatje blijft brengen? The gift that keeps on giving.

Link to comment
Delen op andere websites

Ja! Wellicht het enige wat mij nog geïnvesteerd laat raken in GTAO. Het liefst San Fierro en/of Las Venturas, alhoewel laatstgenoemde zeker niet zal gebeuren, want eh.. casino's enzo. Wellicht zou ik er zelfs voor betalen, al denk ik niet dat het geld zou kosten als het überhaupt zover zou komen.

 

21 uur geleden, PrioX zei:

Rockstar Games heeft vóór de release van GTA Online aangegeven dat ze grote ideeën hadden voor het onlineplatform, ze hoopte zelfs ooit meerdere mappen bijeen te brengen voor GTA Online (de bron kan ik helaas niet zo snel vinden).

Ben eigenlijk wel heel benieuwd naar de bron, want los van de Heists update, kan ik me hier niks van herinneren. 

Ik was juist (door comments in T2s financiële verslaggeving) onder de indruk dat Online een veel groter succes is dan geanticipeerd en dat daardoor logischerwijs besloten wordt om de game verder te blijven ondersteunen.

Link to comment
Delen op andere websites

13 minuten geleden, FrankyFourFingers zei:

Ben eigenlijk wel heel benieuwd naar de bron, want los van de Heists update, kan ik me hier niks van herinneren. 

Ik heb gisteren een half uur gezocht voor de bron. En nu heb ik hem eigenlijk meteen gevonden. :puh: 

 

Leslie Benzies in augustus 2013:

''We're just going to add on new things to it, new places all the time. We've set this up so there are no limitations," he said. "The only limitation is the size of the disc and how much memory we've got. We could, if we wanted, simulate the entire world, different countries, whatever. Whether we do that or not... But we've got a bunch of old stuff that we're toying with using''

 

De interviewer heeft het destijds opgevat als een hint dat Liberty City naar GTA Online zou komen omdat deze map al in de RAGE engine beschikbaar was. 

Link to comment
Delen op andere websites

Nee, vind het echt een dom idee. De game is intussen al 4 jaar oud, dus het is ook wel een beetje laat. En de game is zoals hij is, inclusief de map. Als je die niet bevalt, moet je het niet spelen. Wil ik een andere map, dan speel ik wel een andere game. En het is ook niet echt realistisch als er ineens een stuk land tegen de map is aan komen drijven, ookal is het een videogame. Ik zou gewoon lekker wachten op de volgende kwaliteit. Dan verwacht ik ook meer kwaliteit van de map dan dat de huidige na 4 jaar ineens weer een gebied erbij krijgt.

Link to comment
Delen op andere websites

4 minuten geleden, Danger_dog_guy_7 zei:

En het is ook niet echt realistisch als er ineens een stuk land tegen de map is aan komen drijven, ookal is het een videogame.

Ze kunnen het ook zo maken dat je de keuze krijgt in welke map je wil spelen. Dat je bij het laden kiest voor Los Santos of bijvoorbeeld Liberty City. En dat je tijdens het spelen naar een vliegveld kan rijden om naar de andere map te wisselen. 

 

Edit: Ah, Tommie had hetzelfde idee. :puh: 

Link to comment
Delen op andere websites

29 minuten geleden, PrioX zei:

En het is ook niet echt realistisch als er ineens een stuk land tegen de map is aan komen drijven, ookal is het een videogame.

Eigenlijk is het in de echte wereld wel zo dat een eiland kan korter komen bij een ander land :) Zo zijn er veel continenten die doormiddel van de aardplaat elk jaar korter bij elkaar komen :) 

Link to comment
Delen op andere websites

11 uur geleden, PrioX zei:

Leslie Benzies in augustus 2013:

 

''We're just going to add on new things to it, new places all the time..."

Ah, dank! Heel interessant :Y Alhoewel de uitspraken aardig open zijn voor interpretatie en er bij vele games pre-launch loze beloftes worden gemaakt, verbaast het me al dat het überhaupt al ooit iets van idee was bij R*.

 

10 uur geleden, GTA_FUNPLAYER zei:

Eigenlijk is het in de echte wereld wel zo dat een eiland kan korter komen bij een ander land :) Zo zijn er veel continenten die doormiddel van de aardplaat elk jaar korter bij elkaar komen :) 

Wetenschappers voorspellen dat langzaamaan (paar 100 miljoen jaar) Amerika zich zal voegen bij Europa en Afrika en zo het "supercontinent" Pangea Ultima gevormd zal worden, naar het oeroude supercontinent Pangea. Met Los Angeles gevestigd aan de westkust van de Verenigde Staten, zou er niet zo snel iets bij kunnen komen (al zal heel de VS en de westkust er dan ook heel anders uitzien, maar dat terzijde :puh:). Een alternatieve, minder populaire theorie is dat Amerika en Azië naar elkaar toe zullen drijven en zo het supercontinent Amazië gevormd zal worden. Dat zou wel meer passen in het plaatje denk ik, dan krijgen we een Tokyo erbij.

R* zal GTAO vast nog erg lang blijven ondersteunen, maar zo lang denk ik niet :puh:

 

Vliegveld lijkt me ook de way to go als het zover zou komen :)

Link to comment
Delen op andere websites

Op 5-9-2017 om 23:37, Big Boss zei:

Die uitspraken van Leslie Benzies zijn allemaal leuk en aardig, maar vergeet niet dat Benzies aan de deur is gezet door Rockstar in maart 2015.

Het is wel duidelijk dat de laatste updates allemaal hetzelfde patroon volgen. Het zijn eigenlijk re-skins van vorige updates (Further Adventures in Finance and Felony > Bikers > Import/Export > Gunrunning > Smuggler's Run). Het zal me dan ook niks verbazen mocht de volgende update ook rondom het verhandelen van goederen draaien maar dan op de oceaan met allerlei nieuwe watervoertuigen. Het komt over alsof de ideeën op zijn. Je vraagt je dan toch af of het vertrekt van Leslie Benzies hier een rol in heeft gespeeld. 

 

Van mij mogen ze Liberty City van GTA IV toevoegen als extra playground. Lijkt me wel leuk om met mijn GTA Online karakter opnieuw de straten onveilig te maken. Met een map uitbreiding kunnen ze ook weer een ander thema toepassen. Ik bedoel, Los Santos is een compleet andere stad dan Liberty City met een eigen sfeer en inwoners. 

 

De volgende GTA zal nog wel een tijdje op zich laten wachten. Misschien dat het dan geeneens zo gek is als ze een nieuwe map toevoegen zodat de spelers zich weer even bezig kunnen houden.  

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Voor mij zal er al een groot verschil inzitten als een mapuitbreiding voor Online of storyline zou zijn. Met een storyline zou je er in mijn ogen meer waarde aan kunnen toevoegen dan met updates zoals Gunrunning in Online. Ik zelf heb in ieder geval geen behoefte meer aan een mapuitbreiding in GTA Online, iedere (grote) update is weer een vertraging voor een nieuwe GTA. Daar heb ik meer behoefte aan. 

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...