GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Volgers 0
PrioX

Review: 'Bombushka Run' is niet voor iedereen weggelegd.

Bombushka Run   6 leden hebben gestemd

 1. 1. Wat is jouw mening over Bombushka Run?

  • Goed
   0
  • Matig
   1
  • Slecht
   2
  • Ik heb de gamemode nog niet gespeeld
   3

Log in of registreer om te stemmen in deze peiling.

2 berichten in dit onderwerp

medium.bombushkarun_1.png.1080d5fa150310

 

De RM-10 Bombushka is beschikbaar in GTA Online. Een groot gevechtsvliegtuig uitgerust met krachtige wapens die bedient kunnen worden door meerdere bemanningsleden. Rockstar heeft een leuke introductie voor dit vliegtuig, namelijk de nieuwe Adversary Mode 'Bombushka Run'. 

 

Deze Adversary Mode kan gespeeld worden in twee teams van vier spelers (totaal 8 spelers). Er zullen vier spelers plaatsnemen in de Bombushka waarvan er eentje uiteraard de piloot is. De andere drie nemen plaats achter de wapens en krijgen de taak om de achtervolgende Buzzards uit te schakelen. In de Buzzards zitten de tegenstanders. Zij krijgen de taak om de Bombushka zo snel mogelijk neer te schieten. Wanneer de Bombushka is uitgeschakeld wisselen de teams en krijgen de tegenstanders de kans om in de Bombushka te vliegen. Het team in de Bombushka moet rondvliegen om punten te scoren. Hoe langer je blijft vliegen, des te meer punten krijg je. Op het einde van de match bepaalt het aantal punten wie er wint. Het team in de Buzzards hebben overigens oneindige levens. Zij blijven achter de Bombushka aankomen tot deze is vernietigd.

 

medium.bombushkarun_2.png.26e4f2f944792f

Ontsnap van de Buzzards.

 

Deze mode is een klassiek kat en muis spelletje. Het ene team achtervolgt, en het andere team probeert te ontsnappen en zo lang mogelijk te overleven. In de map zijn obstakels geplaatst. Er zijn bijvoorbeeld verschillende grote objecten in de lucht geplaatst, zogeheten tubes waar je doorheen kunt vliegen waardoor je de Buzzards, of juist de Bombushka, te slim af kunt zijn. Gebruik maken van deze objecten is riskant. Een inschattingsfoutje kan ervoor zorgen dat je crasht en hierdoor de Buzzards of de Bombushka vrij spel geeft. De Bombushka gaat overigens sneller kapot dan je zou denken. Wanneer een Buzzard zijn machinegeweer een paar seconde erop los laat kan het zo over zijn.

 

medium.bombushkarun_4.png.3a59e5b61ba8b8

Vernietig de Bombushka.

 

De Bombushka heeft trouwens nog een handig trucje bij zich. Wanneer deze op de grond land kan deze een snelheidsboost activeren waardoor deze binnen 1 seconde op topsnelheid zit. Hierdoor laat hij de Buzzards achter zich en kunnen de schutters in de Bombushka even op adem komen. Landen in de eerdergenoemde tubes is ook mogelijk. Gebruik het in je voordeel om de boost opnieuw te krijgen! 

 

Het is een leuke Adversary Mode. Echter moet je wel wat ervaring in het vliegen hebben. Ik persoonlijk kan wel een beetje vliegen en had niet veel moeite met het spel (:engel:). Echter zie je al snel wie er wel en niet kunnen vliegen. Buzzards die in je vliegen, de Bombushka die de grond in ramt. Dat zijn voorbeelden van wat er kan gebeuren als je een onervaren piloot bent. En dan heb ik het schieten met de Buzzards nog niet genoemd. Deze hebben geen raketten en kunnen dus alleen gebruik maken van de machinegeweren die je handmatig moet besturen. Hier zal voor veel spelers de frustratie om de hoek komen kijken. 

 

Social Club links: Bombushka Run I, II, III, IV, V, VI, VII

 

Wat is jouw mening over de nieuwe 'Bombushka Run' mode? Laat het ons weten in de reacties en via de peiling bovenaan. :) 

 

Adversary Mode reviews: Motor Wars | Overtime Shootout | Power Mad

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl

geld melkerij.

done met die wagen updates ik koop ze toch niet ga niet 3 dagen bezig voor 1 voertuig die je toch uiteindelijk nauwelijks gaat gebruiken gta online word echt een grote grap

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

 • Recent actief   0 leden

  Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.