Jump to content
PrioX

Review: Stockpile staat garant voor epische achtervolgingen!


medium.stockpile_1.png.f72bbac0077c5b8d8

 

'Stockpile' is de nieuwste Adversary Mode in GTA Online. Deze nieuwe mode staat garant voor epische achtervolgingen en coole gevechten, en dat allemaal in het luchtruim. Veel spelers zullen de bedoeling van deze mode snel begrijpen. Het is eigenlijk gewoon capture the flag maar dan in vliegtuigen. De teams krijgen een aantal minuten de tijd om de meeste vlaggen te veroveren. Dit doe je door de vlaggen op te pikken met je vliegtuig of helikopter en terug te brengen naar jouw startpunt.

 

medium.stockpile_2.png.2a01a8e626008265e83e9565b8c7a3b1.pngmedium.stockpile_3.png.db41559a1a5813c5d35b6d9328c2520c.png

                   In het midden liggen de neutrale vlaggen.                                                    Vlieg door je goal met een vlag om punten te scoren.

 

medium.stockpile_6.png.9608c27e525dfb618

Het stelen van vlaggen bij de tegenstander is ook mogelijk!

 

Wanneer de match start zal iedereen naar het midden van de map vliegen. In het midden liggen namelijk de neutrale vlaggen verspreid. Het eerste beeld zal misschien overweldigend zijn wanneer je meerdere vliegtuigen of helikopters op je af ziet komen. Jullie gaan namelijk allemaal voor hetzelfde, de vlaggen. Wanneer je eenmaal een vlag hebt opgepikt moet je deze terugbrengen naar je basis. De basis wordt aangegeven met de kleur waarvoor je speelt en is eigenlijk een groot doel. Zodra je erdoorheen vliegt met een vlag scoor je een punt. De vijand heeft uiteraard ook een doel waar ze de vlaggen in scoren. Hier kan je ook doorheen vliegen en tegelijkertijd een vlag stelen! Inderdaad, het is mogelijk om de vlaggen van de tegenstanders te stelen die ze zojuist gescoord hebben. Bovenin beeld is zichtbaar hoeveel vlaggen de teams hebben. Wanneer de tijd voorbij is wint het team die de meeste vlaggen in hun basis hebben liggen. 

 

medium.stockpile_4.png.a24dab60a5aabc875

Epische luchtgevechten!

 

De gevechten in deze mode zijn epische te noemen. Meerdere vliegtuigen of helikopters (waaronder de nog niet uitgekomen Hunter!) die achter elkaar aanzitten en hun munitie op elkaar leegschieten. Je zult goed moeten manoeuvreren om niet meteen uit de lucht geschoten te worden. Om je hierbij te helpen hebben de luchtvoertuigen flares waardoor ze inkomende raketten kunnen ontwijken. Weet deze flares wel goed te timen! Het is slim om je tegenstander eerst zijn flares te laten gebruiken, en dan pas te bestoken met raketten. Hierdoor maak je het ze veel moeilijker. En de flares zijn trouwens hard nodig. De raketten vliegen je om de oren! 

 

medium.stockpile_7.png.92f8946c0c3222cc3

Verschillende varianten.

 

Er zijn ook verschillende varianten van Stockpile beschikbaar. Deze mode kan dus op verschillende locaties gespeeld worden. De locaties boven uitgestrekte gebieden (zoals de woestijn) zijn vaak het ideaalst voor de wat onervaren piloten. Maar er zijn ook locaties tussen de wolkenkrabbers in Los Santos. Daarnaast hebben sommige varianten obstakels in de lucht hangen die je tijdens het vliegen moet ontwijken. Stockpile is zeker leuk om met vrienden te spelen. Deze week krijg je er ook nog eens dubbel RP en GTA$ voor. 

 

Social Club links: Stockpile I, II, III, IV, V, VI, VII

 

Wat is jouw mening over de nieuwe 'Stockpile' mode? Laat het ons weten in de reacties en via de peiling bovenaan. :) 

 

Adversary Mode reviews: Bombushka RunMotor Wars | Overtime Shootout | Power Mad

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...