Jump to content
Cabyon

Gerucht: 'GTA VI is volop in ontwikkeling'


De laatste tijd zijn er opvallende geruchten opgedoken rond de ontwikkeling van GTA VI. De game zou zich afspelen in Florida en ruwweg een afspiegeling zijn van het gebied tussen Orlando en Miami. De game speelt zich af in het heden en heeft drie personages, zoals in GTA V, tussen welke je kunt wisselen, waaronder één vrouw. Ook zou de eerste trailer aan het eind van 2018 verschijnen en zou de game verschijnen aan het eind van 2019/2020.

 

medium.orlandomiami.PNG.16dbd8af00990072

Het gebied tussen Orlando en Miami, Florida.

 

De personages zouden verder ontstaan uit een clubeigenaar en een redneck, al zou deze laatste persoon 'iets minder ontspoord' zijn dan Trevor Philips uit GTA V. Ook maken verschillende elementen uit de vorige GTA weer een opwachting: zo zou de Rhino tank weer in het spel voorkomen, hoewel iets aangepast, en is er weer een mogelijkheid om de vliegende auto-cheat in te voeren in de game.

 

Het is allemaal vrij vage informatie en het mag duidelijk wezen dat het met een korreltje zout genomen moet worden. Toch lijkt de info op zichzelf redelijk geverifieerd; de berichten zijn op 4chan gepost door 'ROCKSTAR FAGGOT'. Als bewijs voorspelde hij eerder de release van de Biker Gangs DLC op 4 oktober. 

 

medium.DNFuzXZWsAEUq4r.jpg.0342d0bdff467

Screenshot van de draad waarin de vermoedelijke Rockstar medewerker de DLC voorspelde.

 

Meer over de toekomst van GTA V kan je lezen in het artikel over GTA over de jaren heen dat snel zal verschijnen.

 

 

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Het is wel een open deur. Natuurlijk is R* een nieuwe GTA aan het ontwikkelen. Zou dom zijn als ze dat niet doen. :sigaar:

Ben het dus helemaal eens met Ezra24rct3.

 

De speculatie dat de nieuwe GTA in Miami (Vice City) speelt is al langer gaande. Ben benieuwd of er iets van waar is. Tot nu toe heb ik zelf nog niets betrouwbaars vernomen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ben benieuwd. :) Vice City lijkt me wel een logische locatie. Maar zie toch liever Vice City in de jaren 80. ^_^ Hopelijk laten ze de drie hoofdpersonages achterwegen. Ik speel liever met één hoofdpersonage zodat er wat meer focus is. 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

8 uur geleden, Dutchy3010 zei:

Het zou wel fantastisch zijn. Miami blijft geweldig. Niet erg creatief natuurlijk. Eind van 2019...dat wordt sowieso 2020. Zit er ruim 7,5 tussen 2 GTA's. Das langer dan periode tussen de generaties van game consoles :7 

Ze zitten vast te wachten op de volgende generatie consoles. En tel er dan ook nog maar een jaar bij voor een PC versie.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een nieuwe Vice City zou natuurlijk geweldig zijn, alhoewel ik blijf hopen dat ze qua setting een keer wat nieuws gaan proberen. Neemt niet weg dat ik de volgende GTA absoluut zou kopen, maar dat duurt nog wel wat jaartjes denk ik.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...