Jump to content
GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Michael

L.A. Noire: VR Case Files uitgesteld tot December 2017


L.A Noire: VR Case Files, wat eerst bedoeld was om op 14 November 2017 te worden uitgebracht, wordt uitgesteld naar December 2017. Dat heeft Take Two Interactive meegedeeld in een persbericht. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt. Rockstar Games had oorspronkelijk besloten om L.A Noire: VR Case Files samen met de remasters van L.A Noire te releasen. ''L.A Noire: VR Case Files'' bevat zeven zaken uit het originele spel die volledig opnieuw ontworpen zijn voor virtual reality. Ik vind het apart dat Rockstar niet heeft vermeld op hun eigen Rockstar Newswire dat het spel is uitgesteld, aangezien er toch veel kopers en fans zijn zijn die vast niet de persberichten van Take Two Interactive lezen. Mocht een nieuwe datum voor ''L.A Noire: VR Case Files'' worden meegedeeld door Rockstar Games, dan zul je dat lezen op GTAForum!

 

large.bcd9e9031a17b0a41d08d383d4911cc96fe91ab0.jpg.ba88fd6c198a378ab91235c04af6a7da.jpg

Bron: Take-Two Interactive Software, Inc. Reports Results for Fiscal Second Quarter 2018

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Recommended Posts

GTAGames.nl
Ezra24rct3

Rockstar Games wouldn’t be Rockstar Games without a delay. :7 Ben trouwens verbaasd dat het niet de main-game is, maar goed, dat VR is ook nog nieuw voor Rockstar, dus dat is ze vergeven. :puh:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
Michael
1 uur geleden, Ezra24rct3 zei:

Ben trouwens verbaasd dat het niet de main-game is, maar goed, dat VR is ook nog nieuw voor Rockstar, dus dat is ze vergeven. :puh:

Ja, daar heb ik ook aan gedacht. Rockstar staat op onbekende terrein met VR, dus dat het uitgesteld is, is niet héél vreemd. Het is maar goed dat het niet de main-game is, het zou een beetje onprofessioneel zijn om dát een paar dagen voor de release bekend te maken. :7

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!

Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

×
×
  • Create New...