Jump to content
PrioX

Leak: Mogelijke ''treasure hunt'' binnenkort in GTA Online?


Met de release van The Doomsday Heist zijn er weer een aantal interessante dingen gevonden in de code van GTA Online. Het Twitteraccount Red Dead Network (die via anderen personen de info gekregen heeft) kwam eerder vandaag met een aantal interessante berichten over een mogelijke ''treasure hunt'' voor GTA Online. Dit evenement zou direct verbonden staan aan Red Dead Redemption 2, het zou je zelfs in-game beloningen kunnen opleveren. Maar laten we bij het begin beginnen...

 

In de code van GTA Online zijn dus verwijzingen naar een ''treasure hunt'' evenement gevonden. De personen die de code ontdekt hebben denken dat je aan de hand van in-game hints bij een verborgen schat zou moeten uitkomen. In deze schatkist zou een Double-Action Revolver zitten, een iconisch wapen voor westerns als Red Dead. Wanneer je het revolver gevonden hebt zit er een speciale challenge aan verbonden. Zo moet je vijftig headshots maken om een GTA$ beloning te krijgen op GTA Online, en een speciale variant van het wapen vrij te spelen in Red Dead Redemption 2. :sigaar: 

 

Het gaat hier over leaks, dus neem alles met een korreltje zout. Wanneer het evenement van start gaat is niet bekend. Maar zodra we dat weten is het hier te lezen! :) 

 

 

Bron: RedDeadNet Twitter (via anderen).

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...