Jump to content
  • Sign Up
GTAGames.nl
Sign in to follow this  
PrioX

Leak: Mogelijke ''treasure hunt'' binnenkort in GTA Online?


Met de release van The Doomsday Heist zijn er weer een aantal interessante dingen gevonden in de code van GTA Online. Het Twitteraccount Red Dead Network (die via anderen personen de info gekregen heeft) kwam eerder vandaag met een aantal interessante berichten over een mogelijke ''treasure hunt'' voor GTA Online. Dit evenement zou direct verbonden staan aan Red Dead Redemption 2, het zou je zelfs in-game beloningen kunnen opleveren. Maar laten we bij het begin beginnen...

 

In de code van GTA Online zijn dus verwijzingen naar een ''treasure hunt'' evenement gevonden. De personen die de code ontdekt hebben denken dat je aan de hand van in-game hints bij een verborgen schat zou moeten uitkomen. In deze schatkist zou een Double-Action Revolver zitten, een iconisch wapen voor westerns als Red Dead. Wanneer je het revolver gevonden hebt zit er een speciale challenge aan verbonden. Zo moet je vijftig headshots maken om een GTA$ beloning te krijgen op GTA Online, en een speciale variant van het wapen vrij te spelen in Red Dead Redemption 2. :sigaar: 

 

Het gaat hier over leaks, dus neem alles met een korreltje zout. Wanneer het evenement van start gaat is niet bekend. Maar zodra we dat weten is het hier te lezen! :) 

 

 

Bron: RedDeadNet Twitter (via anderen).

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAGames.nl

Recommended Posts

Platypus

Vliegende auto's en jetpacks zeggen mij niks, maar dit vind ik dan weer wel interessant. :) Benieuwd wat dit allemaal betekent. Hopelijk wil dit zeggen dat we binnenkort nieuwe info over RDR2 mogen verwachten. :eten:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bassieboy35

Leuke uitdaging als het waar is! En hopelijk inderdaad een teken dat RDR 2 snel komt. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
PrioX

De treasure hunt is nu online! Wanneer je GTA Online opstart zal je na een paar minuten een email krijgen met de eerste hints die je uiteindelijk naar het revolver brengen. :) Ik verwacht later vandaag een bericht van Rockstar. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...