Jump to content
PrioX

Festive Surprise 2017 nu beschikbaar op GTA Online!


medium.5a3944b97da1b_festiveSurprise2017

 

Het is weer zover! De jaarlijkse Festive Surprise update is beschikbaar. Dit jaar krijgen we weer nieuwe kleding, een nieuwe Adversary Mode, en een nieuwe klassieke auto die bij veel spelers nostalgie zal oproepen. De sneeuwbuien die hier pas zijn overgevlogen hebben San Andreas nog niet bereikt. De weersvoorspelling verwacht dat we met kerst volledig ingesneeuwd rondscheuren. :) 

 

medium.gtaonline_sentinelclassic.png.6e6

 

Übermacht Sentinel Classic

Laten we beginnen met de nieuwe auto. De Übermacht Sentinel Classic is beschikaar bij Southern San Andreas Superautos. De auto kost $650.000 en voor veel spelers zal deze auto een leuke herinnering zijn naar een tijd dat GTA nog niet vol zat met vliegende auto's (tenzij je cheats invoerde). :clown: De Sentinel Classic heeft ook heel wat customization opties. Zeker een aanrader om te bekijken. 

 

Adversary Mode: Occupy

Bij de nieuwe Adversary Mode 'Occupy' is het de bedoeling dat je verschillende zones verovert en weet vast te houden. De teams maken gebruik van verschillende wapens en speciale voertuigen en moeten op deze manier zoveel mogelijk zones vast zien te houden. Hoe meer zones je verovert, des te sneller wint je team. Tot 8 januari kun je dubbel RP en GTA$ verdienen met deze nieuwe mode. 

 

gallery_123064_235_9000.jpg

 

Kleding

Natuurlijk is het geen Festive Surprise update zonder de nodige kerstkleding. Er zijn weer tal van kledingstukken en outfits gratis binnen te halen waarmee je jezelf kunt versieren. Deze kledingstukken zullen tot begin januari beschikbaar blijven, daarna verdwijnen ze weer uit je inventory. De kleding van voorgaande jaren is ook weer beschikbaar.

 

Firework Launcher

De Firework Launcher is terug bij Ammu-Nation. De feestdagen kun je dus weer knallend vieren! 

 

Kerstdecoratie

Er is hier en daar ook weer kerstdecoratie te vinden. De kerstboom in Legion Square is weer opgebouwd en in je persoonlijke properties hangt er ook weer wat versiering. Zelfs in je Mobile Operation Center hangen er lichtjes! 

 

med_gallery_123064_235_49559.jpg

Foto van @Bassieboy35

 

Bonussen en kortingen

Ook de bonussen en kortingen zijn vernieuwd. Tot januari kun je profiteren van kortingen, gratis content en extra geld/RP. Bekijk hier de actieve bonussen en kortingen die waarschijnlijk rond de kerstdagen aangepast zal worden met wat extra bonussen. 

 

Festive Surprise Snapmatics

Stuur je leukste Festive Surprise Snapmatics in en wij zullen er een aantal op onze social media plaatsen! 8) Je foto's kun je in dit topic achterlaten, in 'Het Sneeuw-topic' of in het 'Je mooiste Snapmatic-kiekjes' topic. 

 

GTAForum.nl Kerst en Oud & Nieuw meeting

Op donderdag 28 december zullen @Tommie59 en @Sandertju een Kerst en Oud & Nieuw meeting organiseren op de PlayStation 4 en Xbox One. Iedereen is welkom om mee te doen zodat we het jaar gezellig kunnen afsluiten. Lukt het je niet om aanwezig te zijn? Meekijken via de livestreams is ook mogelijk! :bier: 

 

IMG_4924.thumb.JPG.9e3e61295cc9dc7ff26bc5a08e385da1.JPG

 

GTAGames.nl eindejaarsactie
Rockstar organiseert een eindejaarsactie, wij doen dat dit jaar ook weer. Zeer snel kunnen we hier op het forum een leuke actie verwachten waarmee we het jaar zullen afsluiten. Blijf alles goed in de gaten houden. 0_0

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...