Jump to content

Afscheid van een heldin - part II


Thundercover

Recommended Posts

"Er zijn van die mededelingen waarvan je denkt dat niemand die ooit zal schrijven."

 

Bovenstaande regel tekst schreef ik iets meer dan twee jaar geleden. Toen kon niemand het ooit bedenken dat het geschreven zou worden, laat staan dat iemand bedacht had dat het twee keer geschreven zou worden. (Nota bene door dezelfde persoon; moet toch dat langste eindje eens vinden.) Voor de oplettende lezers mag het duidelijk zijn: Dutchy3010 heeft besloten haar taken als administrator neer te leggen.

 

Wat onze Jet heeft gedaan in haar bijna twaalf jaar lidmaatschap, elf jaar crewlidmaatschap en negen jaar adminschap, is niet in één post te beschrijven, zelfs niet in het proza van twee jaar geleden. Er zijn weinig leden die zo'n betrokkenheid bij het forum hebben getoond. Uren en uren stak ze in het forum, eerst als lid dat GTA wilde spelen, vervolgens met projecten als Oceans Weekly News en The Oceans, een nieuwe liefde in modding van de GTA games, de bijdrages aan WikiGTA, en de enorme prestaties binnen de crew, en alles wat maar in de dagen van meer dan 24 uur paste, ongeacht of ze er kennis van had en of het doordacht was of niet. (Gelukkig meestal wel!) Ik heb haar in die twaalf jaar heel lang van dichtbij mogen meemaken en waarschijnlijk nog niet eens een fractie meegekregen van waar ze mee bezig was, danwel op het forum, danwel op MSN/Skype vóór het forum.

 

Jet, ontzettend bedankt voor alles! _O_

 

dutchy2006.png

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...