Jump to content
PrioX

Steun de regenwouden en ontvang Rockstar-titels!


medium.rockstarhumble.jpg.36245d2c9b66fe

 

Rockstar Games gaat de komende twee weken samenwerken met Humble Bundle, waarmee ze speciale bundels met Rockstar-spellen voor de PC verkopen. Dit is echter niet zomaar een samenwerking. Alle opbrengst zal naar Rainforest Alliance gaan. Deze organisatie zet zich in voor het bestaan van de regenwouden die steeds vaker verwaarloosd en vernietigd worden. ;) 

 

large.rockstarhumble2.png.56cf03ad866045

 

Door geld te doneren krijg je als extra een aantal Rockstar-spellen. Het aantal en welke spellen is afhankelijk van het bedrag dat je doneert. Doneer ongeveer €0,81 en ontvang GTA III, GTA Vice City, Max Payne en Manhunt. Wanneer je ongeveer €6,39 doneert krijg je GTA San Andreas, Bully Scholarship Edition, L.A. Noire en Max Payne 2. En wanneer je ongeveer €12,12 doneert krijg je GTA IV, L.A. Noire en Max Payne 3 met alle bijhorende DLC's van deze spellen. 

 

Wanneer je dus wat extra geld hebt liggen, je zin hebt om Rockstar-klassiekers te spelen, maar ook iets wilt bijdrage aan een goed doel, is dit het perfecte moment om de portemonnee open te trekken. :) 

 

De actie loopt tot 12 februari. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...